Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Angie prolomila mlčení: O syna se bude asi starat hlavně Pepa. Na všem jsme domluveni, říká

Valentýnská akce od Ploom.
Zdroj: foto eXtra.cz/Tomáš Martinek
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
Péče o syna

Angie Mangombe a Josef Kůrka před pár dny oznámili rozchod navzdory tomu, že se před necelým rokem stali rodiči syna Rafaela a za pár týdnů z nich měli být novomanželé. Nyní Angie prolomila mlčení a na sociálních sítích prostřednictvím mluvených stories popsala, jak se dohodli ohledně výchovy sotva ročního chlapečka.

Influenceři Angie Mangombe a Josef Kůrka tento týden šokovali veřejnost a především své fanoušky, když přišli s informací, že už netvoří pár. Tehdy zamilované hrdličky se do povědomí diváků dostaly zejména v roce 2022, kdy se zúčastnily reality show Výměna manželek. Právě během natáčení Angie zjistila, že je v požehnaném stavu. Následně přišly romantické zásnuby.

O několik měsíců později se Pepa v drsné reality show Survivor dozvěděl, že se svojí snoubenkou čeká syna. Malý Rafael přišel na svět 9. července a oba vypadali jako šťastní rodiče, přestože od některých lidí schytávali kritiku za to, že se svému novorozenému chlapečkovi dostatečně nevěnují, když jen necelé tři týdny po jeho narození vyrazili pouze ve dvou za relaxem do wellnessu.

Místo svatby rozchod

Letos 27. července je pak měla čekat dlouho plánovaná svatba, z níž nakonec sešlo. Dvojice totiž oznámila, že jde od sebe. Hlavní příčinou rozpadu jejich vztahu měl být odlišný pohled na výchovu jejich syna. Nyní se ale podle slov Angie rozešlí rodiče domluvili. "Jsem ráda, že jsme se mohli dohodnout bez tahanic a bez soudů. Děláme to hlavně pro malého, to je nejdůležitější," uvedla v příběhu na svém Instagramu.

Video: Rozhovor s Angie Mangombe a Josefem Kůrkou:

"To, že Pepa je momentálně s Rafíkem a já jsem se s Pepou rozešla, neznamená, že jsem se rozešla i s Rafíkem. Nechci dávat Rafíka neustále na sociální sítě. To, že to Pepa dělá jinak, je jeho věc. U mě ho tak často neuvidíte. To neznamená, že s ním nejsem nebo že bych se ho úplně vzdala," objasnila.

Redakce eXtra.cz zkontaktovala také Josefa Kůrku, ten však kategoricky odmítl se k dané záležitosti vyjádřit.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy