Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petr Kolečko seká latinu. Aneta Vignerová si ho nemůže vynachválit, Nesvačilovou už pustila z hlavy

+ Dalších 10 fotografií

Aneta Vignerová, Miss České republiky roku 2009, od svatby se scenáristou Petrem Kolečkem celá září. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že je v současné době velmi šťastná. Kromě toho brunetka s uhrančivým pohledem promluvila o tom, jak vnímá první vrásky i první šediny. 

Šťastná a spokojená

Známá česká modelka Aneta Vignerová prošla vztahovými peripetiemi spojenými s odloučením s otcem svého syna Jiříčka, scenáristou Petrem Kolečkem. Vše se nakonec ale v dobré obrátilo, partneři se k sobě vrátili a svou lásku stvrdili svatbou. "Já jsem teď velmi šťastná. Děkuji, to je moc hezká otázka a velmi příjemně se na ni teď odpovídá," řekla eXtra.cz s úsměvem modelka. "Opravdu se teď cítím velmi hezky," dodala Aneta, které manželství viditelně svědčí a vypadá velmi spokojeně.

S životními těžkostmi i přibývajícím věkem se ženy musí smířit i s prvními šedinami. Ty se nevyhnuly ani Anetě, která letos oslaví 37. narozeniny. "Já nemám barvené vlasy vůbec, takže já klepu, že je mám geneticky hezké a všechno je fajn, takže to jsem moc ráda, ale první šediny už mám, to ale neznamená, že je člověk hned barví," svěřila modelka.

S bílou hřívou by bývalá královna krásy prý neměla vůbec problém. "Já si myslím, že bohužel budu jednou spíš šedivá, než abych měla rovnou takové ty krásné bílé vlasy, což se mi tedy líbí moc, to bych si přála jednou zažít, ale dá se to třeba dobarvit. Takže uvidíme, ale nějaké šediny už mám, tím že mám tmavě hnědé vlasy. Zatím se to dá zapudrovat a s kadeřníkem jsme si říkali, že kvůli pár bílým vlasům je to škoda barvit," vysvětlila.


Přirozené stárnutí

Anetu jsme potkali na akci spojené s uvedením nového krému od značky Medik8, zajímalo nás tedy, jak Aneta bojuje s prvními příznaky stárnutí a s ním spojených prvních vrásek. "Já si myslím, že to je takový přirozený jev, že to jde přirozeně s tou ženou," uvedla Vignerová, která se prý o svou pleť starala vždy velmi pečlivě.

Žádné méně či více invazivní kosmetické zákroky zatím nepodstoupila. "Jsem proti tomu, ale je to čistě můj pohled na mou pleť a samozřejmě mám možnost vidět na spoustě mnohem mladších holek i to, co tam úplně nepatří, takže mi to připadá škoda, že s tím takhle brzy začínají," vysvětlila Aneta Vignerová, která patří mezi zastánkyně přirozeného stárnutí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy