Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Aneta Vignerová doufala v rodinu: Pak jí zbyly oči pro pláč

+ Další 3 fotografie

O velké pozdvižení se postarala Aneta Vignerová. Ta se totiž během natáčení show Můj muž to dokáže, kdy ještě tvořila pár s Petrem Kolečkem, nechala slyšet, že jejich syn Jiřík se jmenuje po otci. To překvapilo i moderátorku Adélu Gondíkovou, která je vdaná za Jiřího Langmajera a Vignerová s Kolečkem byli i na jejich svatbě. Menší faux pas se nakonec naštěstí vysvětlilo. 

Aneta Vignerová a Petr Kolečko sice už netvoří pár, teprve dnes večer ale televize Prima odvysílá druhý díl nové show Můj muž to dokáže, který se točil letos v březnu, kdy alespoň prostřednictvím televizních obrazovek působili jako šťastný pár.

Jiřík se jmenuje po tátovi

„Oslovil mě tím, že je krásný a velmi vtipný,“ rozplývala se nad svým partnerem Vignerová, které se moderátorka show Adéla Gondíková zeptala, po kom se jejich syn Jiřík jmenuje.

„Jiřík se jmenuje po tátovi,“ překvapila Vignerová, po jejímž boku stál její tehdy ještě partner a otec syna Petr Kolečko. I proto rychle přispěchala s doplněním své odpovědi. „Po tátovi od Petra,“ dodala rychle, což uklidnilo Adélu Gondíkovou, která též byla u jejich začátků.

„Já jenom, že jste byli na mojí a Jirkově svatbě a za pár měsíců jsme se dozvěděli, že jsi těhotná. Já jsem z toho byla trošku nervózní, když jsme se dozvěděli, že se jmenuje Jiřík,“ znejistěla naoko Gondíková.

Nervozita z těhotenství

„Já jsem z toho byla taky trochu nervózní. Co si budeme povídat, bylo to trošku rychlý,“ přiznala modelka, která v té době nejspíš ještě netušila, že ji i syna Kolečko za několik měsíců opustí kvůli vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou. eXtra.cz informovalo jako první.

Už během natáčení to ale mezi nimi dost skřípalo. Podle očitých svědků měl Kolečko ztropit scénu přímo po vypnutí kamer, protože mu matka jeho syna vybrala úkol, který on sám považoval za nechutný. Jak si vedl v pojídání slaných tyčinek, uvidíte již dnes ve 20.15 na Primě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy