Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea Verešová slaví den nahoty: V rouše Evině vypadá jako bohyně!

Andrea Verešová: Slovenská kráska zapózovala zcela nahá
Zdroj: Se souhlasem A. Verešové
+ Dalších 6 fotografií
nahota

Andrea Verešová (42) se opět postarala o pořádnou dávku sex-appealu. Po mnoha snímcích v plavkách si fanoušci možná nemysleli, že přijde ještě něco odvážnějšího. Avšak přišlo! Slovenská kráska se na sociálních sítích pochlubila snímky, na kterých pózuje zcela nahá. Ukázala smyslné tělo, na kterém nechala skrze fotografie vyniknout i bradavky nebo skvostný zadeček.

"Mezinárodní den nahoty," uvedla Andrea Verešová na svém Instagramu k pořádně žhavým snímkům, kterými oslavila právě zmíněný den nahoty. Smyslné fotografie odhalují Andreino já v celé své kráse. Rukou dokázala skrýt pouze svůj rozkrok, jinak Instagramu ukázala i své bradavky.

Božská Verešová

Na výsledné práci fotografa Andrea nepůsobí nijak vulgárně, ale jako bohyně moří, jak ji fanoušci nazývají.

"Andreo, to je dokonalost," píší sledující, kteří ztrácí při pohledu na slovenskou krásku dech. "Pro mě coby vnímavou bytost je to dohromady zachycená dokonalost. Propojení v jednom obraze. Jste božské stvoření a není takové druhé, jež vám může konkurovat, Andrejko," chválí další.

Jaké je její tajemství?

Andrea Verešová patří už roky mezi nejvyhledávanější ženy nejen českého showbyznysu. Maminka dvou dětí se udržuje i po čtyřicítce ve skvělé kondici, kterou by jí mohly závidět i o generaci mladší ženy.

Avšak ani modelka neobjevila elixír věčného mládí, naopak dává na svůj rozum a pečuje o sebe zdravým životním stylem, který se na jejím těle i mysli podepisuje.

"Nejdůležitější je zůstat pozitivní a fit i psychicky. Udržovat si veselou mysl. Žít zdravý životní styl, dělat to, co vás naplňuje, a to tělo držet v kondici," svěřila se nedávno pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy