Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Andrea se v Survivoru poučila z Pítrových chyb: Poradila si se skrytou imunitou a je děsně tajemná

+ Dalších 7 fotografií

Pozor článek bude protkaný spoilery. Petr Havránek byl v Survivoru od začátku považován za silného koně. Dokonce měl i skryté eso v rukávu v podobě individuální imunity, kterou se ale rozhodl nevyužít. Ta nakonec skončila v batohu u Andrey Bezděkové, která po pečlivém zvážení usoudila, že bez své aliance by mohla mít terč na zádech, a tak imunitu využila. A že se jí to vyplatilo. 

"Ještě než přečtu vaše hlasy, pakliže kdokoliv z vás má skrytou imunitu a chtěl by ji použít, tak v tuto chvíli nadešel ten správný čas," to jsou slova moderátora Survivora Ondřeje Novotného, který se na stejnou otázku ptá vždy před vytahováním hlasů. Na poslední kmenové radě, kde skončil opět kmen Hrdinů, se poprvé od začátku soutěže použila skrytá imunita a použila ji právě Andrea Bezděková.

Andrea zůstala sama

Andrejka byla od začátku reality show v silné alianci společně s Bárou Mlejnkovou, Kateřinou Klinderovou, Václavem Matějovským a Petrem Havránkem. Bohužel v soutěži zůstala jako jediná z nich, a proto muselo být jasné, že na příští kmenové radě to bude ona, kdo bude v ohrožení.

Andrea neudělala stejnou chybu jako Pítr

Proto se chytře rozhodla, že využije symbol skryté imunity, kterou získala od předchozího vypadlého hráče Pítra, k němu totiž měla na ostrově nejblíže. "Já mám skrytou imunitu," zaznělo z úst modelky, která na symbolu seděla. Poté už ji jen odevzdala moderátorovi a po celý večer mohla být v klidu. Imunita ji totiž dost možná zachránila před vypadnutím. V duelu se nakonec proti sobě ocitli youtuber Filip Jánoš s herečkou Karolínou Krézlovou. Zpět domů se tak vydá Filip, kterému se sice poprvé v duelu proti Pítrovi podařilo vyhrát, ale nyní už mu štěstí nepřálo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy