Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea Pomeje provokuje z pláže: Žhavé fotky v plavkách a zamilované hrátky v moři

Andrea Pomeje: Zapózovala v plavkách, je žhavější než kdy dřív
Zdroj: Se souhlasem Andrea Pomeje
+ Dalších 12 fotografií
Žhavé fotky

Andrea Pomeje (34) vypadá šťastněji než kdy dřív. Momentálně si užívá na dovolené v Thajsku se svým partnerem Petrem Plačkem. Samozřejmě své fanoušky neochudila o žhavé snímky z pláže, které přidala na svém Instagramu. Jejími křivkami se můžete pokochat v naší galerii.

Andrea Pomeje už nějaký ten pátek žije šťastně ve vztahu se svalovcem Petrem Plačkem. A i když je po pracovní stránce stále vytížená, protože často pracuje v noci jako DJka, tak to na ní moc znát není. Přesto si v současné době užívá na pláži v Thajsku, aby si přeci jen trošku odpočinula od každodenních povinností. O své práci si s námi Andrea povídala v níže vloženém videu.

Sexy Andrejka

"Tak jsem se na tebe Thajsko těšila.. skoro 3 roky. Úplně jsem zapomněla, že tady se všechno čistí tak rychle! Okej, jak se tu čistí tělo, je všem asi jasný, ale hlava se tu po pár dnech zdá úplně v relaxu, prostě dovolená, jídlo, nějaký drink, hodiny čumění do moře a absolutně nesmyslné hrabání se v písku," napsala krásná černovláska k příspěvku na svém Instagramu. A je nutno dodat, že na fotkách vypadá zatraceně sexy.

Ztráta manžela

Na Andrejce je vidět, že je opravdu šťastná a má na to právo. V minulosti si totiž prošla dost náročným obdobím, když přišla o svého manžela Jiřího Pomeje. S ním má dceru Aničku, o které se rozpovídala v rozhovoru pro eXtra.cz. "Aničku chytli koně, a to i proto, že rodina z mé strany jsou koňáci. Co mě velmi překvapilo, je, že umí krásně zpívat, což po mně ani Jirkovi nemá, takže nevím, kde tento talent vzala, ale jde jí to," svěřila se Andrea.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy