Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea Pomeje pro eXtra.cz o rodinném domě snů: Jsme rádi, že můžeme vůbec bydlet

+ Další 3 fotografie

Dýdžejka Andrea Pomeje (33) je štěstím bez sebe, že se začalo konečně rozvolňovat a ona se tak může vrátit ke své práci. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvila o společném bydlení s partnerem Petrem Plačkem, a také o tom, jak se udržovala ve formě během pandemie koronaviru. 

"Konečně! Už se to začíná pomalu plnit. Mám za sebou první Duplex a bylo to hrozně fajn. Trošku jsem se utrhla, ale tak jako na začátek. Když jsme vyjížděli na akci, říkala jsem, já nejsem vůbec nervózní a hrozně se těším. No a když jsme parkovali, už to na mě dolehlo a byla jsem nervózní," přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz moderátorka a dýdžejka Andrea Pomeje.

Andrea samozřejmě neustále dostává otázky na to, jestli se její dlouholetý vztah s partnerem Petrem Plačkem někam posunul.

"S mým Petrem pořád jsem, nerozešli jsme se, o ruku mě nepožádal a těhotná nejsem. Asi vás zklamu," říká s úsměvem.

Andrea Pomeje: Jsme rádi, že bydlíme

Andrea se s Petrem a dcerou přestěhovali před nějakou dobou do nového domečku, který si společnými silami pomalu budují a vyšperkovávají.

"Jéžíš, ještě toho chybí hodně. My jsme rádi, že můžeme bydlet, že jsme se přestěhovali na vesnici právě v době, kdy byla situace ohledně koronaviru nejhorší. Je tam toho ještě dost na dodělávání. To bude ještě na dlouho," přiznává sympatická Andrea.

Převážně dámy to neměly v době koronavirové jednoduché ani s udržováním svého vzhledu. Jak sama říká Andrea, to bylo to poslední, co vlastně v tu chvíli potřebovala řešit.

"To bylo poslední, co jsem řešila. Je pravda, že tady v salonu Locika jsme prodlužovali vlasy v říjnu. Takže jsme si mysleli, že bude pokračovat rozvolňování, ale pak to zavřeli. Já byla půl roku na prodloužených vlasech a udělaly se mi tam dredy. Byla jsem takový křovák," dodává s úsměvem Andrea, která se už opět může pyšnit hustou černou hřívou. 






Související články

Další články

Nejnovější kauzy