Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Andrea a Kadri ze Svatby jsou párem snů: Rodiče ale nad vztahem lomí rukama

Novomanželský polibek.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
Reality show

Andrea Eliášová (25) a Kadri Presheva (29). Nový pár pořadu TV Nova Svatba na první pohled hraje divákům na city. Oba soutěžící si okamžitě zamilovali. Najdou spolu štěstí, přestože byli jejich rodiče původně proti jejich lásce? Romantická Andrea by si štěstí už konečně zasloužila.

Andreu diváci milují

"Líbila se mi první řada. A protože jsem dlouhodobě nemohla najít toho pravého partnera, řekla jsem si, proč to nenechat na někom jiném? Když bude vyhověno mým požadavkům na charakter a vzhled, mohlo by to vyjít. Každý hledáme svých sto procent protějšku. Pokud se otevírá nová možnost, jak ho najít, proč toho nevyužít?" prozradila Andrea Eliášová (25), druhá známá nevěsta z pořadu Svatba na první pohled. Diváci si ji velmi rychle oblíbili.

"Je úžasně vychovaná," libovali si fanoušci a přáli Andrejce hodně štěstí. Okamžitě ji také začali srovnávat s Romanou Boukalovou (27), která se jim zdála přisprostlá a drzá. Andrejka je takové "sluníčko". Andrea je velmi úspěšná žena. Ve svých pětadvaceti letech se už živí jako obchodní zástupkyně. Je to velká romantička, neustále se usmívá a přeje si najít vztah na celý život. Také touží po miminku.

Kadri je zlatíčko

I proto ji experti spárovali s Kadrim Preshevou (29). Už jen jeho jméno diváky překvapilo. Napovědělo totiž, že Kadri není typický Čech. Má albánské kořeny. Kadri se živí jako poštovní doručovatel a hraje hokej. Kromě Prahy žije střídavě i ve Švýcarsku. Sám Kadri je proti rozvodům a hledá lásku na celý život. Na prvním místě je pro něj rodina. A sympaťák si velmi rychle získal i početnou fanynkovskou základnu.

"Já bych ho brala hned. Kluk je to nádherný a úžasně vychovaný," libovaly si divačky. Oba novomanželé se k sobě na první pohled dokonale hodí. Ovšem rodiče nebyli úplně nejšťastnější. Sama Andrea se novinu bála sdělit otci. Ten působil jako bručoun a na Andreu pohlížel způsobem: Holka nešťastná, co nám to děláš? Nakonec ale svolil a nevěstu dovedl k oltáři, aby dal Kadrimu její ruku. Ani ženichova maminka nebyla dvakrát nadšená. Tomu, že to páru vyjde, moc nevěřila.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy