Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andělská tvář a hříšné tělo: Tereza Izerová nedá spát nejednomu muži

Tereza Izerová má tělo bohyně.
Zdroj: Se svolením Tereza Izerová
+ Dalších 5 fotografií

Blonďaté dlouhé vlasy, andělská tvář a ďábelsky hříšné tělo v kombinaci s inteligencí a charismatem je vražedná kombinace. Pětadvacetiletá Tereza Izerová má snad všechno. Pokud je vám tahle kočka povědomá, dost možná jste ji již zahlédli na stránkách pánského magazínu Playboy. Dozajista o ní ale ještě uslyšíte. V plánu jsou velké věci, jak prozradila pro eXtra.cz. 

Ne nadarmo se říká, že české dívky patří mezi nejkrásnější na světě. Pětadvacetiletá Tereza Izerová je toho živoucím důkazem. Tahle kráska nejspíš nedá spát nejednomu muži. Má dlouhé blonďaté vlasy, tvář nevinného andílka a tělo bohyně, k tomu je stále usměvavá, svá a nohama na zemi. To je v kombinaci s obrovským charismatem doslova vražedná kombinace.

Drží si stále skromnost, která jí pomáhá se neustále zdokonalovat a pracovat na sobě. „Asi jsem tak byla vychovaná. Nevidím důvod, proč bych se nad někoho měla povyšovat,“ usmívá se sympatická kráska, která má za sebou práci na řadě prestižních kampaní a spolupracuje například i s Playboyem. I na sociálních sítích jí přibývají fanoušci.

Chystá velké věci

Jisté je, že o ní velmi brzy uslyšíme. Nejen proto, že se dá předpokládat, že bude fotit obálku a stane se tváří nejmenované prestižní značky. Hlavně má ale před sebou jednu velkou a prestižní akci. „Zatím o tom nemohu mluvit, jsem vázána smlouvou. Ale slibuji, že to bude opravdu velké,“ doplnila Izerová pro eXtra.cz. 

Zejména pánové teď jistě věří, že ji uvidí někde, kde toho bude na sobě mít co nejméně. Třeba se dočkají... Podívejte se v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy