Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Anděl s ďáblem v těle: Princ George začíná vystrkovat růžky. Ohání se mocným otcem

Princ George.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
Puberta

Britské princátko George (9) začíná projevovat královské manýry tak trochu s nosem nahoru. Nedávno se drze obul do svého spolužáka, který ho jen překročil. Sice mu je jen devět let, ale o tom, kdo je a koho má za rodiče, moc dobře ví a dává to dost ostře najevo. Že by začínala puberta? O incidentu informoval Daily Mail. 

Ačkoli syna princezna z Walesu Kate (40) a princ William (40) vedou hlavně ke smyslu pro povinnost, malý princ George zřejmě moc dobře ví, kým bude, až vyroste. Dal to až krutě najevo svému spolužákovi. "Můj otec bude králem, takže by sis měl dát pozor," varoval devítiletý George svého kamaráda ze školy.

Co je psáno, to je dáno

V knize o královské rodině The New Royals spisovatelka Katie Nicholl, která se na rodinu specializuje, uvádí, že Georgovi bylo řečeno, že jednoho dne se stane monarchou, a proto se ho jeho rodiče snaží příliš nezatěžovat mnoha povinnostmi. Katie ve své knize také tvrdí, že princezna Kate Middleton obdivuje rodičovské techniky používané princem Edwardem (58) a Sophie (57), hraběnkou z Wessexu.

Výchova Kate a Williama

Navzdory tomu, že Georgeovi rodiče jsou členy královské rodiny, děti, které jsou nejmladšími vnoučaty královny Alžběty II. a prince Philipa, vyrostly bez titulů a mimo zraky veřejnosti. "Možná nám ten příběh jednoho dne povypráví sám George. Ale někdy kolem chlapcových sedmých narozenin v létě 2020 se má za to, že jeho rodiče zašli do podrobností o tom, co by život malého prince v budoucí královské službě konkrétně zahrnoval,“ napsala autorka Katie Nicholl.

Princ William podle webu Daily Mail zdůraznil: "Naším cílem bylo poskytnout našemu synovi normální rodinnou výchovu, která mu umožní držet krok s moderní dobou." To je od nich moc hezké, ale zdá se, že princovi Georgovi začne puberta dřív, pokud už ovšem nezačala.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy