Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Phoebe z legendárních Čarodějek snad nestárne. Alyssa Milano je žhavá i po padesátce

Proměna herečky Alyssy Milano.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
čarodějky

Spousta lidí sledovala v devadesátkách fantasy seriál Čarodějky. Sestry Prue, Piper a Phoebe diváci zbožňovali a drželi jim palce v soubojích se zlem. Od prvních epizod uplynula řada let. Jak se za tu dobu proměnila nejmladší ze sester, kterou ztvárnila Alyssa Milano? Herečka dlouhodobě podporuje UNICEF i PETA. Roku 2017 se aktivně zapojila do kampaně #MeToo a obvinila jednoho hereckého kolegu, že ji přímo během natáčení roku 1993 znásilnil. O hrozném zážitku se rozpovídala v podcastu Sorry Not Sorry.

Tři sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich. Zatímco Prue (Shannen Doherty) ovládá telekinezi, Piper (Holly Marie Combs) dokáže zastavit čas a nejmladší Phoebe (Alyssa Milano) mívá jasnovidecké předtuchy a umí levitovat. Společně tak chrání nevinné lidi před silami zla.

Právě fantasy seriál Čarodějky nastartoval Alyssinu kariéru naplno a od té doby natočila pěknou řádku filmů. Naposledy ji fanoušci mohli vidět ve snímku Stud stranou, kde ztvárnila autorku záhadných příběhů Grace Miller, která má na motivy vražd nos, jak se píše na webu ČSFD.

Milano o znásilnění

Kromě herectví zasvětila herečka svůj život aktivismu a boji za rovná práva. Dlouhodobě podporuje UNICEF i PETA. Roku 2017 se aktivně zapojila do kampaně #MeToo a obvinila jednoho hereckého kolegu, že ji přímo během natáčení roku 1993 znásilnil. Tehdy jí bylo pouhých 19 let. Přímo ho nejmenovala, ale podle její výpovědi byl o sedmnáct let starší. "Využil mé chvilky zranitelnosti, dal mi ruce pod spodní prádlo a snažil se do mě proniknout prsty. Znásilnil mě na place, i když byly kamery zapnuté. Plakala jsem, byla jsem v rozpacích a vztekala jsem se," uvedla ve svém podcastu Sorry Not Sorry.

Alyssa Milano, která před Vánoci oslavila 51 let, je šťastná dvojnásobná maminka. S manželem Davidem Bugliarim vychovávají dceru Elizabellu Dylan a syna Mila Thomase. Rodinné snímky často ukazuje i na svém Instagramu, kde ji sleduje přes 3,7 milionu lidí.

O hvězdě seriálu Čarodějky bylo v posledních letech v Hollywoodu slyšet ve spojitosti s konfliktem mezi ní a Doherty. Milano stále popírá jakékoli zvěsti o tom, že kvůli ní byla ze série vyhozena Shannen Doherty. Na stranu Doherty se přidala i Combs, která řekla, že Alyssa nutila studio, aby si vybralo mezi ní a Shannen, píše The News.

"Nejvíc je mi smutno za fanoušky. Nejvíc mě mrzí, že show, která tolik znamenala pro tolik lidí, byla poskvrněna toxicitou, která se dodnes táhne už po téměř čtvrt století,“ uvedla před časem Milano.

Jak se Alyssa proměnila, se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy