Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ally McBealová po letech na červeném koberci: Calista Flockhart vypadala po boku manžela skvostně

Calista Flockhart dnes a před lety.
Zdroj: profimedia, 20th Century Fox Television, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
proměna

Kdo by si nepamatoval mladinkou absolventku práv Ally McBealovou ze stejnojmenného seriálu. Od první epizody uteklo již 26 let a herečka Calista Flockhart (58) vypadá skvěle. Své půvaby předvedla na červeném koberci na 76. ročníku festivalu v Cannes, kde doprovodila manžela Harrisona Forda (80), který na akci obdržel čestnou Zlatou palmu, jak uvádí Daily Mail.

Role ztřeštěné právničky otevřela Calistě Flockhart brány do světa Hollywoodu. Časopis People ji v té době zařadil mezi 50 nejhezčích lidí planety. Kromě jejích půvabů hodně lidí řešilo i její muší váhu, herečka však opakovaně popírala problémy s poruchou příjmu potravy. Po letech nakonec přiznala, že trpěla anorexií. V té době jsem byla vážně ve stresu. Trávila jsem 15 hodin na natáčení. Nejedla jsem dostatečně, přehnaně jsem cvičila a ničila si imunitní systém,“ řekla pro Mirror Calista.

Calista Flockhart po boku manžela

Nakonec se však všechno vrátilo do normálu. Podle herečky je to díky pravidelné stravě a množství pohybu. Ovšem už na první pohled je jasné, že nechala na svém zevnějšku zapracovat i šikovné ruce plastických chirurgů. Tak či tak, na festivalu v Cannes, kde doprovodila svého manžela Harrisona Forda, jí to neskutečně slušelo. ​Hollywoodský pár si své soukromí střeží, šlo tak o výjimečný okamžik, kdy se dvojice objevila na veřejnosti.

Na filmové události ve Francii uvedl Ford svůj nový film Indiana Jones a nástroj osudu. Navíc převzal i čestnou Zlatou palmu, jak píše Daily Mail. Před začátkem promítání však čekalo na Calistu nepříjemné překvapení. Místo, aby seděla po boku svého muže, byla usazena do jiné řady. Na její tváři byl znát křečovitý úsměv, ale nedalo se nic dělat. Film si tak vychutnala z jiného místa.




Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy