Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alice Bendová zhubla několik kilo: Výsledkem se pochlubila rovnou v plavkách

Alice Bendová
Zdroj: se svolením Alice Bendové / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
hubnutí

Herečka Alice Bendová (47) se pochlubila svými skvostnými křivkami v plavkách z Kanárských ostrovů, a to společně s výsledky jejího hubnutí, se kterým ještě nekončí. "Dokážu fakt sníst i to, co nejím, když mám hlad," napsala s úsměvem. Fanoušci jsou z její aktuální formy již naprosto unešení.

"Ano, chtěli jste mě vidět v plavkách a celou, tak tady to je. Zhubla jsem už 5,5 kg, ještě cvičit pupajs a vydržet běhat a nevdechnout každý enóno, co vidím. Já dokážu fakt sníst i to, co nejím, když mám hlad," napsala úsměvně herečka Alice Bendová ke snímku v plavkách, který pořídila na Kanárských ostrovech, kde aktuálně pobývá se svým snoubencem Michalem Topolem a dalšími nejbližšími.

Odhodlání i na Kanárech

Alice Bendová na své formě pracuje zejména i sportem, konkrétně během, který nevynechává právě ani ve slunném Španělsku. "Taak, 10 kilometrů jsem dala za 1 hodinu a 8 minut, celkově 11 kilometrů. Mám radost a ani jsem nevdechla rohlík. Jdu regenerovat s mými láskami na pláž," uvedla ke snímku, na kterém má svůj sportovní úbor.

Z výsledků půvabné herečky jsou její fanoušci naprosto unešení. "Kilo sem, kilo tam, to vám na kráse a charakteru neubere," píší. "Každá dvacítka by vám mohla závidět, vypadáte báječně," dodávají další sledující.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy