Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alice Bendová slaví padesátiny: Vnadná herečka prožila jen dvě osudové lásky

Osudové lásky Alice Bendové.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/herminapress, profina
+ Dalších 10 fotografií
LÁSKY

Jedna z nejkrásnějších českých hereček, Alice Bendová, slaví padesáté narozeniny. Vnadná kráska ve svém věku vypadá lépe než kdejaká dvacítka. Avšak i přesto, že jí vždy muži padali k nohám a mohla by si je vybírat, její pozornost si jich v minulosti zasloužilo velmi málo. Konkrétně ji životem provázely pouze dvě velké lásky. A s jednou z nich je až doteď. 

Herečka Alice Bendová vždy dokázala kohokoli okouzlit, a to jak z televizních obrazovek, tak i mimo ně. Poprvé zaujala nahoře bez ve slavném filmu Báječná léta pod psa, kde nechala nejednoho mladíka velice neklidného. I přesto si však její lásku vysloužilo velmi málo mužů a životem ji provázely pouze dvě osudové lásky. Konkrétně první manžel Václav Benda, se kterým má herečka dvě děti, a nyní si ji hýčká o dvanáct let mladší Michal Topol.

Proutník Benda

S Bendou byla kráska dlouhých deset let, ovšem ten jí podle herečky nebyl věrný ani minutu. Jak sama Bendová řekla pro Blesk.cz, za nespočet úletů bývalého manžela prý mohla jeho sexuální nezdrženlivost. I přesto však z manželství vzešla dcera Alice a syn Václav a své děti herečka miluje nadevše.


Velká láska Topol

Když Alici již došla trpělivost a přišlo na rozvod, chtěla být dlouho sama a do žádného vztahu se rozhodně nehnala. Jenže jak už to v těchto případech bývá, nová láska na sebe nenechala dlouho čekat. O dvanáct let mladší přítel Michal Topol jí poskytl lásku a péči, která po rozvodu udělá dobře každé ženě.

S partnerem se už v lednu roku 2021 zasnoubila, ovšem svatba se zatím nekonala. Alice na ni nijak nespěchá a přípravy na ni se nekonají, pár totiž většinu času lítá mezi Českem a Kanárskými ostrovy, kde mají byt a také tam prodávají apartmány. Štěstí však z herečky jen čiší, a to je i zřejmé z fotografií, které Alice sdílí na svých sociálních sítích.

Narozeniny v teple

Jelikož má herečka své padesáté narozeniny, rozhodla se je oslavit v teplých krajinách, kde to má nejradši. Na svůj Instagram přidala snímek se svou láskou od moře, kde mu dokonce vyznala lásku. "Funí mi do ucha, chrochtá, chrápe, někdy trochu prudí (já víc), nechce se mazat (nemyslím vnitřně, myslím krémem proti slunci) a stejně ho miluju, šediváka," napsala Alice k příspěvku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy