Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alice Bendová chce zpátky svou postavu: Hrůza! Vypiju celou smetanu a lžičkou vyjím usazený tuk

Alice Bendová chce zpátky svou postavu: Hrůza! Vypiju celou smetanu a lžičkou vyjím usazený tuk
Zdroj: Se souhlasem Alice Bendové, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Přiznání

Alice Bendová (47) si na svém Instagramu postěžovala, že přibrala. Fanoušky navíc vyzvala, aby si tipli, kolik teď váží. A začaly padat neuvěřitelné cifry! Navíc se herečka podělila o archivní snímky v plavkách z natáčení seriálu Bazén.

Chci svoji postavu zpátky​!

"Já vím, že tohle jsou starší fotky ze seriálu Bazén, ale najednou mě trochu inspirovaly, protože si momentálně připadám jako dvě plavčice Ajky v jedné," přiznala Alice Bendová, která se nedávno vrátila z dovolené v Tenerife. Na té známá herečka trošku přibrala a plánuje proto se svými kily navíc zatočit. Poslední dobou se totiž pořádně rozjedla a sama cítí, že potřebuje svůj životní styl změnit.

Váží teď 85 kilo?

"Ano, letos před dovolenou jsem dostala dolů 4 kila a teď mám nahoře jestě víc, protože se chodím pást do špajzu, doslova jsem dětem vdechla všechny velikonoční nadílky. O návštěvách toho chladného prostoru s dveřmi ani nemluvím. Jsem schopná vypít smetanu a ještě lžičkou vyžrat ten usazený tuk," okomentovala alarmující situaci Alice na Instagramu. Ta se na svých sociálních sítích podělila o archivní fotky ze seriálu Bazén, na kterých měla v plavkách ve stylu Pobřežní hlídky postavičku jako lusk. To je ale minulost, na dovolené totiž přibrala 5 kilo.

Svým fanouškům se pak rozhodla dát malou anketu: "Kolik si myslíte, že vážím ráno, oholená a s vlasy položenými na topení, při výšce 170 cm?" Jenže to Alice ještě netušila, s jakými ciframi lidé přijdou. Někteří sice herečce tipovali přes padesát, padaly ale i odhady na 85 kilo! Alice se rozhodla podpořit hubnutí tím, že se pustí do sportu. "Jo, budu běhat, i když mě bolí koleno," dodala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy