Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alex Mynářová na rovinu řekla, jak je to s manželskou krizí: Budeme muset fungovat jinak

Alex Mynářová se synem.
Zdroj: extra.cz/Martin Procházka
+ Další fotografie
vztahy

Moderátorka a manželka prezidentského kancléře Alex Mynářová vyrazila podpořit charitativní akci v pražské podolské porodnici. Redakci eXtra.cz se zde svěřila se svojí zkušeností s nevydařeným těhotenstvím a rozhovořila se také o tom, jestli je její manželství s Vratislavem Mynářem v krizi.

"Já sem chodím relativně pravidelně, byť nepatřím k těm maminkám, kterým bylo operováno mimino. Ale k Podolí mám vztah, narodily se mi tu dvě děti a jedno těhotenství se nevydařilo, ale strávila jsem tu mnoho měsíců, takže takový rodinný vztah k tomu mám," vysvětluje moderátorka Alex Mynářová v rozhovoru pro eXtra.cz, proč podpořila svou účastí charitativní den SETKÁNÍ ZÁZRAKŮ 2022 v porodnici v pražském Podolí. Ta měla za cíl vzdát hold lékařům, kteří za 10 let zachránili už stovky dětí při komplikovaných porodech.

Jsou chvíle, kdy si na ni vzpomenu

Jak Alex zmínila, jedno její těhotenství nedopadlo úspěšně, když v 5. měsíci potratila. "Jsou chvíle, kdy si vzpomenu. To nezmizí, ale člověk se s tím naučí žít. Ale místo toho nevydařeného mám toto," ukazuje krásná moderátorka s úsměvem na svého syna.

"U malého Viktora to bylo bez problémů. Když se řeklo, že má jít na svět, tak šel. U toho staršího nějaké problémy byly," vysvětluje Alex, jak probíhal porod u jejích dvou synů. Na další děti se však už nechystá. "V tuto chvíli mi to stačí, ale nikdy neříkej nikdy."

Krize teprve přijde

Redakci eXtra.cz před pár dny Alex Mynářová řekla, že budou s manželem po odchodu z politiky žít odděleně. Vratislav Mynář následně infromaci o rozvodu vyvrátil. Proto jsme se na krizi v manželství zeptali Alex znovu. "V okamžiku, kdy Miloš Zeman skončí v úřadu, můj manžel končí jako kancléř. Nebude pokračovat a nebude chtít jít do jiné veřejné funkce. Vrátí se ke své práci, u které skončil, než se stal kancléřem, a zřejmě se vrátí na Moravu," řekla před týdnem Alex pro eXtra.cz, čímž nahrála další otázce, zda se bude s dětmi stěhovat na Moravu se svým manželem Vratislavem Mynářem také. "Přes dvacet let žiju v Praze, žijí tady i naše děti. Není to teď na diskuzi, ale budeme to řešit," dodala tajemně.

Nyní se rozhodla věci uvést na pravou míru: "Já jsem jen řekla, že příští rok budeme muset řešit následky toho, že manžel skončí na Pražském hradě a budeme muset fungovat jinak. V tuto chvíli nemáme krizi, nic neřešíme. Ta teprve přijde," odpověděla Alex se smíchem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy