Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Aleš Háma nemohl spustit oči z vnadné Kubelkové: Málem si poslintal motýlka

V zákulisí Tváře je o zábavu postaráno.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
zákulisí

Aleš Háma (48) je sice přes dvacet let šťastně ženatý, avšak vnadná Iva Kubelková (44) oblečená do latexu mu naprosto učarovala. Hámu navábila na své tělo v upnutém latexovém kostýmu a bylo zřejmé, že moderátor show Tvoje tvář má známý hlas nevěděl, kam dřív s očima. 

Iva Kubelková nepotřebuje příliš úprav, aby na sebe upoutala pozornost. Vnadná brunetka ovšem zkřížila cestu Aleši Hámovi v den natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Na sobě měla upnutý latexový korzetový kostýmek s výstřihem. Moderátor se nedokázal ubránit přirozeným pudům a na Ivu zíral s otevřenou pusou.

Nejprve zaznamenal její sličnou postavu, později Ivě omrkl vnady. Na závěr si nasadil brýle a svůj pohled upřel na její pevné pozadí.

Aleš je přes 20 let šťastně ženatý

Upřímný a milující pohled má Aleš Háma pouze pro jednu ženu, a to pro svou půvabnou manželku Gabrielu. Do manželství vstoupili už před více než dvaceti roky a patří mezi nejstabilnější páry v českém šoubyznysu.

Šťastným partnerstvím se Aleš pochlubil přes snímky minulý rok v létě, kdy společně s Gabrielou navštívili kostel, ve kterém se vzali, a od té doby spolu ušli kus cesty. Na svět přivedli dva syny - Mikuláše a Jáchyma, kteří rostou jako z vody a rodičům dělají radost. Tomu se říká opravdové rodinné štěstí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy