Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alena Schillerová mezi namakanými svalovci: V obležení hezounků si zavzpomínala na první rande s manželem

+ Dalších 5 fotografií

Slavnostní vyhlášení vítěze soutěže o největšího českého krasavce letošního roku si nenechala ujít ani bývalá ministryně financí Alena Schillerová. Někdejší přední politička ukázala svou druhou tvář a v rozhovoru pro eXtra.cz se rozpovídala o tom, jací muži se jí líbí a kdo by u ní měl klidně šanci. 

Charisma na prvním místě

Mezi čestnými porotci finálového večera soutěže Muž roku 2023 nezasedly jen známé tváře z českého showbyznysu, ale i z politiky. O tom, kdo se stane vítězem, rozhodovala i bývalá ministryně financí Alena Schillerová. Zajímalo nás, jaké typy mužů se jí líbí.

"Já už mám dávno takovéto věci za sebou," řekla se smíchem eXtra.cz bývalá politička. "Ale říkám si, že vždycky, když se bavím s nějakým mužem, tak je to to charisma, nějaké kouzlo osobnosti, nějaké fluidum kolem muže, které se najednou objeví, a vy si řeknete wow," dodala Schillerová.

Kdo u ní má šanci?

Bývalá ministryně Babišovy vlády přiznala, že by u ní měl větší šanci obyčejný "kluk od vedle" než prvoplánový hezounek. "Ona ta krása stejně vyvěrá tak nějak zevnitř a z toho charismatu, takže nic dalšího už nehraje žádnou větší roli, a jestli je to kluk od vedle, tak tím lépe," švitořila s úsměvem politička.

Takovým klukem byl zřejmě kdysi i její manžel Jaroslav Schiller, se kterým se seznámila, když jí bylo pouhých šestnáct let. "To už je dlouhá historie. Já jsem šla tehdy na ples v Tišnově, kde jsem studovala gymnázium. Na ten ples mě tehdy pozval jeho spolužák a tehdy přišel na ten ples i můj muž a v podstatě mě tomu svému spolužákovi natvrdo přebral," zavzpomínala na své první setkání s mužem, za kterého se časem provdala a stojí po jejím boku dodnes, i když na rozdíl od manželky se drží v ústraní a na veřejnosti a před médii moc nevystupuje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy