Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Al Pacino (83) se stal otcem: Jeho o 53 let mladší přítelkyně porodila chlapečka

Al Pacinova partnerka je těhotná.
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
Porod

Legendární americký herec Al Pacino se stal ve svých třiaosmdesáti letech počtvrté otcem. Jeho devětadvacetiletá přítelkyně Noor Alfallah totiž porodila syna, kterému dali jméno Roman Pacino, jak informoval web Page Six.

Herec Al Pacino může oslavovat. Ve svých třiaosmdesáti letech se stal znovu otcem. Mladší přítelkyně, devětadvacetiletá Noor Alfallah, mu totiž porodila syna, jak informoval web Page Six.

Zdroje blízké páru řekly, že novopečení rodiče jsou z příchodu dítěte nadšení. Neupřesnily však, který den se novorozenec narodil. Podle Daily Mailu je to ale chlapeček, který dostal jméno Roman Pacino.

Počtvrté otcem

Pár byl poprvé veřejně vyfotografován na večeři v dubnu 2022, zdroje potvrdily, že hvězda Kmotra začala s mladičkou Noor chodit již během pandemie koronaviru. „Věkový rozdíl se nezdá být problémem, i když je starší než její otec,“ prozradil zdroj webu Page Six, který si nepřál být jmenován.

Pro Pacina je to již čtvrté dítě. Z předešlých vztahů má Julii Marii Pacino (33), Antona Jamese Pacino (22) a Olivii Pacino (22).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy