Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta své Rozárce nic neupře: Nastal čas kojení, všude, píše oddaná maminka

Agáta poprvé na veřejnosti nakojila malou Rozárku.
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 7 fotografií
Kojení

Čerstvá trojnásobná maminka Agáta Hanychová (37) dopřává své malé dcerce jen to nejlepší. Na svém Instagramu sdílela fotky z procházky, kde malou přepadl hlad. To však pro Agátu nebyl problém, protože modelka není žádná stydlivka. Ta ihned v přírodě zastavila, aby Rozárku nakojila. O dojemnou fotku se podělila se svými fanoušky.

Agáta Hanychová se své jedenáctidenní holčičky nemůže nabažit. Tentokrát využila krásného počasí, které se k nám o víkendu dostavilo, a s partnerem Jaromírem Soukupem si vyšly holky na procházku. Během ní zachytily snad ten nejintimnější moment, který se mezi matkou a dcerou může odehrát.

„Nastal čas kojení, všude,“ napsala Agáta na svém Instagramu. Na fotce modelka sedí v trávě a pokojně kojí Rozárku. Fanoušci ihned začali psát lichotivé komentáře.

Krásné reakce od fanoušků

„Něžná fotka, jen kvetete,“ zareagoval jeden ze sledujících. „Je to ta nejpřirozenější věc na světě,“ komentuje další. “Přesně, taky jsem to tak dělala, když mělo dítko hlad, klidně i ve městě,“ napsala jiná maminka. Když je hlad, nedá se nic dělat. Taky znám,“ dodala Katka.

Malá Rozárka se narodila teprve 11. dubna. Radostnou novinu oznámila influencerka na svých sociálních sítích. Rozněžnil se i tatínek dcerky, Jaromír, který také přispěl na svůj Instagram komentářem. Moje holky. Jsou úžasné a božské. Pan doktor Vlk a Nemocnice na Vinohradech jsou nejlepší,“ napsal šťastný Soukup.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy