Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta se Soukupem ukázali týdenní Rozárku: Ve společném rodičovství se našli

Agáta Hanychová: Ukázala týdenní dcerku Rozárku
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová
+ Dalších 6 fotografií
Mateřství

Influencerka Agáta Hanychová (37) je již pár dní doma se svým uzlíčkem štěstí a mateřství si užívá, byť ho prožívá již potřetí. Přesně před týdnem se jí narodila dcerka Rozárka, kterou má společně s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54), který má též dvě další děti, ale už dospělé. Svůj Instagram tak nyní influencerka plní hlavně roztomilými rodinnými snímky.

Agáta Hanychová si užívá své třetí mateřství na maximum. Doma se o ni stará její milující partner Jaromír Soukup a společně se radují z narození společného potomka, holčičky Rozárky. Od porodu uběhl již týden a influencerka na svých sociálních sítích sdílí se svými sledujícími všechny radosti i strasti.

Instagram si zamkla a momentálně ji tak mohou sledovat jen ti, kteří ji sledují. „Od zítřka bude profil jen pro ty, kteří mě sledují. Takzvaně pro moje holčičky. A teda i těch pár mužů, co zbylo,“ napsala před pár dny Hanychová a k tomu doplnila hashtagy #Protožemůžu a #Protožechci.

Agáta se bála žárlení

Pro své věrné sledující také přidala několik fotek po porodu. Ukázala například Jaromíra Soukupa, jak si dcerku Rozárku pyšně nese domů ve vajíčku nebo sebe v zrcadle, jak drží novorozenou holčičku na hrudi.

Přiznala také, že se zpočátku bála, jak budou dvě její děti, Mia a Kryšpín, na malou Rozárku reagovat, všechno je prý ale v nejlepším pořádku. „Sestry, bála jsem se žárlení, ale úplně zbytečně. Největší lásky,“ napsala k fotografii, kde stojí Mia u dětské postýlky.

Láskyplná slova o Soukupovi

Agáta se rozpovídala i o svém partnerovi, který se o ni i dcerku láskyplně stará. „Jaromír se o nás krásně stará, mám tu vývary i maso,“ pochválila svou lásku Hanychová. Mateřství je náročné jak pro matku, tak i pro otce. Jaromír však zvládá všechno perfektně a svou partnerku obdivuje ještě víc než předtím. „Byla hrozně statečná. Statečná ženská,“ řekl ve svém pořadu VIP svět Speciál.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy