Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta se pere s nízkým sebevědomím: Trable se Soukupem ji dohnaly až na terapii

Agáta Hanychová má sebevědomí na bodu mrazu. Může za to Soukup
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Herminapress
+ Dalších 7 fotografií
Sebevědomí

Navenek Agáta Hanychová působí šťastně a spokojeně sama se sebou, uvnitř sebe to tak ale úplně nemá. Během živého vysílání na Instagramu se svou terapeutkovu Evelínou Hettnerovou se svěřila s tím, že má problémy se za cokoliv pochválit. Navíc několikrát zmínila své sebevědomí, které má influencerka podle svých slov na bodu mrazu. Zároveň si dámy promluvily o vztazích, kde Evelína vychválila Agátinu bývalou tchyni Danu Batulkovou, a naopak zkritizovala jejího bývalého partnera Jaromíra Soukupa. Odchod od mediálního magnáta byl prý výborným krokem. 

Agáta Hanychová si do živého vysílání na Instagramu přizvala svou terapeutku Evelínu Hettnerovou. Během jejich rozhovoru se toho dost zmínilo. Například, ač to na influencerce není znát, tak prý trpí nízkým sebevědomím. Terapeutka Agátě poradila, aby se začala více chválit, a to každý den za úplné maličkosti. Ani to prý Agáta nesvede.

"Já dělám věci, který mi přijdou normální za ten den, že to je potřeba a né že bych se za to měla chválit," pronesla Agáta a zároveň dodala, že by večer musela ještě přinést dříví, aby se pochválila. Na to jí ale terapeutka rázem odpověděla, že by se nepochválila ani tak. Poté si Agáta zhodnotila své činy od nuly do desítky a dala si pětku. Přitom na jejím kanále ji její "holčičky" obdivují, kolik toho za den stíhá.


Vztahy s bývalou tchyní

Dámy po chvíli přešly na téma vztahy. Evelína měla tu možnost se u Agáty doma potkat s její bývalou tchyní Danou Batulkovou. "Je hrozně miloučká a celkově to u vás působí jako taková pohodička," řekla Evelína, což Agáta jen potvrdila. I ona sama Danu velmi vychválila.

To se ovšem nedá říct v případě Jaromíra Soukupa. "Já se u tebe teď cítím líp, než když jsi byla se svým přechozím partnerem, nebudu říkat s kým, prostě jsi taková uvolněnější. Když jsi byla na Barrandově, tak jsi mi říkala, jak je ti hrozně blbě a byla jsi v hrozné křeči," promluvila terapeutka, která rozchod s Jaromírem Soukupem považuje za hodně dobrý krok.

Doporučené video s Agátou Hanychovou v pořadu Extra Host.


I na Agátě je znát, že když má předávat svou dcerku Rozárku bývalému partnerovi, tak je nesvá a vyloženě to nenávidí. "Nesnáším, nesnáším, nesnáším," napsala Agáta nedávno na sociálních sítích, když v pondělí putovala dcera k svému tatínkovi. A zdá se, že o malou Rozárku to bude ještě boj. Bývalí partneři se totiž hodlají soudit. „Ano, je to pravda. Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ svěřil se Soukup deníku Blesk.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy