Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta s Dopitou vypadají jako reklama na štěstí: Exkluzivní fotky z láskyplné procházky

Agáta Hanychová s Mirkem Dopitou.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 21 fotografií
STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ

Má za sebou velmi náročný rozchod s Jaromírem Soukupem, na své bolístky ale není sama. Agáta Hanychová našla oporu v Mirkovi Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína. To je zřejmé i z exkluzivních snímků, které fotoreportér eXtra.cz pořídil před jejím domem. Dcera Veroniky Žilkové totiž po boku někdejšího hráče amerického fotbalu, se kterým jí před lety vztah nevyšel, doslova září.

Influencerka Agáta Hanychová si prochází těžkým obdobím po čerstvém rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, s nímž má pětiměsíční dceru Rozárku. Smutek ji však již neužírá, naopak ji svedl dohromady s bývalou láskou a otcem syna Kryšpína Mirkem Dopitou. Ten se momentálně rozvádí s manželkou Terezou a očividně si tak mají o čem povídat. Exkluzivní fotografie z procházky, pořízené reportérem eXtra.cz, zachycují Agátu s Rozárkou v kočárku a Dopitou, jsou jasným důkazem, že stará láska jen tak nerezaví.

Vzájemná podpora
Agáta na fotografiích vypadá ohromně spokojeně a po dlouhé době má úsměv na tváři. Influencerka v porozchodovém trápení není sama, jelikož Mirkovi v téže době ztroskotalo několikaleté manželství s Terezou. Ta sama prozradila v rozhovoru pro zeny.iprima.cz, že s Agátou měla po celou dobu hezký vztah. A ještě loni v prosinci byli všichni tři společně na Kryšpínově vánoční besídce.

Takhle se Agáta ještě v květnu rozplývala

Ať už je to stará láska, či něco více, vzájemná podpora je mezi Agátou a Dopitou znát a oba září štěstím. Na snímcích by se dokonce dalo říci, že vypadají jako šťastná rodina a znovu zamilovaný pár. Šťastný je ale určitě i syn Kryšpín, když vidí rodiče opět spolu a může s nimi trávit čas s oběma najednou.

Relaxační víkend

Ovšem procházky jsou to nejmenší, jak jsme již psali, Agáta s Dopitou vyrazili o víkendu do rybářského areálu, který vlastní její kamarád Jakub Vágner. Na výlet se tak vydali jako spokojená rodina i s Miou a Kryšpínem. Poté se pochlubila fotkami na Instagramu a Dopitu nechala promluvit ke svým fanynkám. Podle informací eXtra.cz spolu dvojice nyní i přechodně bydlí, jelikož Agáta měla Dopitovi nabídnout v Česku útočiště během doby, co se rozvádí. S manželkou žil dosud na Bali. Jestli Mirek s Agátou budou opravdu opět tvořit pár, to se nechme překvapit.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy