Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta prozradila, co brání svatbě s Mirkem Dopitou: Důvodem je Jakub Prachař

Agáta s Miroslavem vypadají jako z reklamy na štěstí.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 15 fotografií
Vyjádření

Už je to nějaký pátek, co Agáta Hanychová potvrdila vztah se svou bývalou láskou Miroslavem Dopitou. A protože nedávno na sociálních sítích ukázala prstýnek, tak se fanoušci domnívali, že se dvojice dokonce zasnoubila. Tak to ale není. Agáta vyvrátila spekulace o zásnubách a jak se zdá, tak do svatby se už nikdy ve svém životě nepohrne. Důvod stručně vysvětlila webu TN.cz. 

Agáta Hanychová si momentálně užívá života po boku staronové lásky Mirka Dopity. Ten do jejího života přišel právě ve chvíli, když si procházela ošklivým rozchodem s Jaromírem Soukupem. Nejenže utišil některé její rány, ale také jí dost pomohl v domácnosti i s dětmi. Proto není divu, že si Agátini fanoušci přejí, aby spolu rodiče Kryšpína skončili již napořád, už kvůli synovi.

Agáta v pořadu Extra Host


Agáta už nechce být okroužkovaná

A i když by si to zřejmě přála i sama Agáta, tak nejspíš už bez prstýnků. Do druhého manželství se influencerka nijak výrazně nehrne. Sice nedávno na svých sociálních sítích ukázala prstýnek, ten ale nic neznamená. "Ne, není snubní. Tenhle prstýnek mám za Miu, už jsem to vysvětlovala asi tisíckrát," řekla Hanychová na svém Instagramu.


Do manželství se Agátě zatím nechce. "Určitě bych do žádné svatby nešla, protože ty rozvody jsou pro mě strašně drahé," uvedla na rovinu Hanychová pro TN.cz. Předtím totiž byla provdaná za herce Jakuba Prachaře, se kterým má dceru Miu. Rozvod s ním ji stál mimo jiné rodinnou chalupu a svůj pozemek si musela kupovat dvakrát.

Zároveň také nejspíš narážela na rozchod se Soukupem, se kterým má zatím nejhorší vztahy a plánují se soudit o dcerku Rozárku. 

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy