Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta popsala útrapy manželství: Chce se po mně vařit, i když jsou děti pryč, směje se

Krájení svatebního dortu patří také k tradicím.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 57 fotografií
manželství

Bývalá modelka Agáta Hanychová si stále zvyká na svou staronovou životní roli manželky. Ve svém živém streamu na Instagramu, který uspořádala společně se svou maminkou Veronikou Žilkovou, si postěžovala, co od ní její manžel Miroslav Dopita požaduje.

Role manželky

Agáta Hanychová tentokrát uspořádala živý stream na Instagramu se svou maminkou, herečkou Veronikou Žilkovou. "Jaký to je, bejt vdaná?" vyptávala se hvězda seriálu Zoo své nejstarší dcery, která se koncem prosince vdala za staronového partnera Mirka Dopitu, s nímž má dvanáctiletého syna Kryšpína.

Agáta na sociální síti prozradila, že role manželky je pro ni stále ještě nová. "No je to divný. Vdaná... je to zvláštní pocit. Dneska jsem se opravovala, že Mirek není můj přítel, ale vlastně manžel, takže je to strašně zvláštní," odpověděla své mamince oblíbená influencerka.


Výlet k ledničce

Hanychová dále přidala i úsměvnou historku, jaká má její čerstvý manžel očekávání. "On přišel domů a chodil se koukat do ledničky. Já jsem zrovna doma neměla žádný děti a on furt chodil do tý ledničky. Tak jsem se ho zeptala, co tam hledá, a on, že večeři. Tak jsem mu řekla, ať si tam něco vezme, a on, že si myslel, že mu manželka připraví večeři."

Rozhovor s Agátou a Mirkem na jejich svatbě:


"Tyvole, vy si jako vezmete někoho proto, aby vám připravoval večeři?? Jako to je důvod?" ptala se se smíchem Agáta, která tím v živáku Mirka tak trochu popíchla. "Já vařím furt, a když tam nemám děti, tak proč bych mu měla vařit večeři?" dodala otázkou směrem ke své mamince, kterou Agátin rozkol kolem večeře náramně pobavil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy