Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta po instantních kopačkách Jaromírovi: Takhle dál žít nešlo, svěřila se kamarádům

Agáta si užívá, Soukup se stará.
Zdroj: se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 18 fotografií
ODDECH

Bez partnera, ale také bez dennodenního stresování, co zase bude muset řešit. Tak je na tom nyní influencerka Agáta Hanychová (38), která v neděli přes sociální síť Jaromíru Soukupovi (54) oznámila, že už není jejím partnerem. „Strašně se jí ulevilo. Nešlo to dál, takhle jí bude mnohem líp,“ prozradil eXtra.cz důvěryhodný zdroj blízký Agátě.

Tvrzení o rozchodu a jaká je skutečnost

Oficiálně se hvězdička sociálních sítí Agáta Hanychová s pravděpodobně velice rychle krachujícím podnikatelem Jaromírem Soukupem rozešla slovy, při kterých zachovávala dekorum.

„Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíce záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva,“ stálo v pečlivě vysoustruženém dospělém prohlášení na Instagramu.

Ve skutečnosti ale podle informací eXtra.cz Agáta svému bývalému dala kopačky kvůli údajně toxickým posledním měsícům, kdy všechny extrémní stresy z rozpadu svého byznysu měl přenášet i do atmosféry jejich vztahu.

„Agáta je máma tří dětí a potřebuje pro ně fungovat. Jenže za situace, kdy Jaromír hasí tolik požárů, řeší tolik věcí najednou a zcela to ovládá i jeho chování a fungování doma, kdy přicházel úplně rozmontovaný, vypsychovaný a vystíhovaný ze všech starostí v byznysu a přenášel to dál, takže tam bylo fakt dusno k nežití, by to dál nezvládla. Aby se pak třeba někde klepala, to nejde. Musela to ukončit,“ sdělil nám blízký kamarád Hanychové.

Agáta cítí úlevu

Od chvíle, kdy Agáta došla k definitivnímu rozhodnutí poslat partnera k vodě a pak tuhle třaskavou zprávu vypustila na veřejnost, se prý u ní situace radikálně změnila.

Agátě je určitě líp. Strašně se jí po rozhodnutí opustit Jaromíra ulevilo. Je to citlivé, ale určitě jí bude takhle mnohem líp. Bolí ji to, vnímá to ale tak, že třeba bude časem šťastnější, než kdyby se v tom vztahu snažila dál přežívat. Jen ji štve, že jí někdo pořád posílá informace a drby o Jaromírovi. Ji to totiž vůbec nezajímá, i kdyby to byla tisíckrát pravda,“ pokračuje vrba influencerky.

Co se dělo mezi Agátou a Jaromírem ve Španělsku?

Nová výzva

Agáta se v rámci opatření na obranu své psychiky pustila do dalších plánů. Čím víc se jim věnuje, o to méně myslí na to, co bylo.

„Chce se starat o děti a ne řešit bývalého. Mia má za pár dnů šesté narozeniny, a tak se už pustila do plánování pořádně velké oslavy. Na to, co bylo, už se snaží nemyslet. Musí se soustředit na to, co bude. Aby děti byly šťastné, to je její priorita,“ doplnil pro eXtra.cz přítel Hanychové.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy