Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta o pubertě své dcery: Je to úžasná osobnost a bude to strašné a všichni se zblázníme

+ Dalších 38 fotografií

Agáta Hanychová je maminkou tří dětí, a tak toho volného času moc nemá. Nicméně představení panenek Monster High, které se znovu uvádějí na trh, si nenechala ujít a samozřejmě s sebou vzala i svou starší dceru Miu Prachařovou. Agáta poskytla rozhovor pro eXtra.cz, ve kterém prozradila, že už nyní ví, jakou Mia bude mít pubertu. Ona i prarodiče se z toho prý zblázní.

Agáta Hanychová se po dlouhé době opět objevila ve společnosti, kam výjimečně vzala i svou dcerku Miu Prachařovou. Znovu se na trh uvádějí panenky Monster High, což si influencerka nemohla nechat ujít. Na akci přišly v bláznivých halloweenských účesech a na místě se nechaly i zkrášlit.


Z Mii bude divoška

Dcera Agáty byla jako v sedmém nebi. Všude byly jen panenky a růžová světla, což je pro malé holčičky ideální. Roste z ní ale pěkné číslo, jak potvrdila i její maminka. "Já si myslím, že její puberta bude tak strašná, že nejenom já, ale i její otec i babičky, dědečkové se všichni zblázníme. Je to úžasná osobnost a bude to těžké," řekla s úsměvem Agáta pro eXtra.cz, která zároveň dodala, že jestli bude někdo dobrý herec, tak to bude Mia.

Herectví v sobě holčička nezapře. Ostatně její babičky Dana Batulková a Veronika Žilková, dědeček David Prachař i otec Jakub Prachař se v branži doslova našli a patří k nejvýraznějším osobnostem českého šoubyznysu. Proto není žádným velkým překvapením, že Mia podělila herecké geny.


Agáta se naučila trošku chválit

I přes veškerou únavu i to, co se v životě Agáty momentálně děje, influencerka působila šťastně. Nedávno měla živé vysílání s terapeutkou Evelínou Hettnerovou, kde řekla, že se neumí za nic pochválit. "Já dělám věci, který mi přijdou normální za ten den, že to je potřeba a né že bych se za to měla chválit," pronesla ve svém živáku na Instagramu. Od té doby neuběhl ani týden a Hanychová na tom začala trošku pracovat. "Můžu se pochválit za to, že mám krásné, zdravé děti, že je hezky vychovávám, si myslím, a že dobře papaj," uvedla nakonec starostlivá maminka, která v sobě přeci jen našla věci, za které by se měla chválit.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy