Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta nastavila zrcadlo Prachařovi a Sandevě: Pěje ódy na Dopitu a Kryšpínovu macešku

Celá spokojená rodinka.
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 8 fotografií
Chvála

Jak zřejmě každý ví, Agáta Hanychová (37) pořídila každému svému dítěti vlastního otce. Zatímco s Prachařem (39) se nemůžou ani cítit, s otcem Kryšpína, hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou (38), má skvělý vztah, ostatně jak prokázala na svém Instagramu. Kryšpín měl totiž vánoční besídku, a tak ho přišla podpořit rovnou celá jeho rodina, včetně macechy. 

Agáta Hanychová se opět setkala se svou kdysi velkou láskou Miroslavem Dopitou. Spolu mají dnes jedenáctiletého syna Kryšpína a jako rodiče a bývalí partneři spolu vycházejí skvěle. Na Kryšpínovu vánoční besídku tak dorazila rodina v plném počtu a nechyběla ani Mirkova žena Tereza.

Agáta si bývalého chválí

"Už to začíná a já jsem tady se skvělým týmem. Mirek a jeho žena Terezka. No a takhle se dá taky fungovat," pronesla Agáta ve svých stories na Instagramu. "Besídka Kryšpínka. Máma, táta, maceška. Macešek pracuje, ale máme se všichni rádi," vysvětlila nepřítomnost Jaromíra Soukupa, otce třetího dítěte, jež nosí pod srdcem.

Dceru Miu má Agáta s Jakubem Prachařem, kde to mezi nimi ani zdaleka tak růžové není.

S Prachařem se nemůžou vystát

"Jedeme půl na půl, takže si Miu bere na čtrnáct dní v měsíci. Pošle mi termíny, dělá se to podle jeho natáčení, protože já si tu práci můžu přizpůsobit.V tomhle jsme rozumní. Jde nám o to dítě. To, že jsem Jakubovi musela zaplatit za věci, které byly moje, například jsem si svůj pozemek kupovala dvakrát, protože jsem neměla sílu na to se s ním soudit, ačkoli si myslím, že bych to vyhrála, to je věc jiná," prozradila kdysi Agáta pro časopis Exkluziv.

"Nejhorší ale pro mě bylo vědomí, že jsem mu platila za pozemek, který byl prokazatelně můj. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí, ať je třeba snídá. On už je mi jedno," prohlásila Agáta s opovržením.

Miu mají ve střídavé péči a Agáta to dává jen s velkým sebezapřením. "Vy si možná pana Prachaře vykreslujete, že je úžasný táta, ale není a vždy to byl kokot. Ach jo, zase na čtyři dny bez ní. Nenávidím střídavou péči," rozpovídala se nedávno.

Tak hlavně, že má dobré vztahy alespoň z prvního vztahu a že snad vydrží ten třetí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy