Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta narazila s plastikou: Jste nejkrásnější, co jste kdy byla, zůstaňte přírodní, žadoní lidé

Agáta Hanychová se chystá na plastiku: Fanoušci jsou jiného názoru
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Agáta Hanychová
+ Dalších 10 fotografií
Rady fanoušků

Agáta Hanychová (38) si v současné době užívá s přítelem Jaromírem Soukupem (54) a dvěma dětmi, Kryšpínem a nejmenší Rozárkou, ve Španělsku. Tehdejší modelka už španělskou Marbellu navštívila minulý rok, protože její mediální magnát tam vlastní rezidenci. Opět své sociální sítě plní snímky se selfíčky, na kterých tradičně špulí rty. A protože Agáta promluvila o budoucích plastikách, tak na to reagovali fanoušci, kteří ji botox a úpravu víček neschvalují. Podle nich je krásná taková, jaká je teď. 

Agáta Hanychová je s rodinkou zase ve španělské Marbelle. Společně si užívají ve vile Jaromíra Soukupa, kde byli už loňský rok. Ani tam Agáta své fanoušky neochudila o příspěvky na sociálních sítích. Nedávno přidala fotku, na které krásně vynikly její obří vnady. A po třech dětech je opravdu k nakousnutí. Influencerka však promluvila o kosmetických úpravách, které v budoucnu plánuje. Z toho její sledující nejsou vůbec nadšení.

Fanoušci radši přirozenou Agátu

„Na víčka půjdu, na botox taky,“ napsala Agáta k sexy příspěvku na Instagramu. Nezapomněla ani na své klasické špulení rtů, což je nyní v módě. To se ovšem jejím fanouškům vůbec nelíbí. Ti mají rádi přirozenost. Agátko, zůstaňte prosím přírodní. Vážím si vás za to, že nejste plastiková jako všechny,“ zareagovala například sledující fanynka. Agátko jste velmi krásná, ale proč proboha pořád špulíte ty rty, potom vypadáte jako kapr. Postavu máte nádhernou,“ tvrdí Jaroslav. Agáta dostává poklonu i za to, že po třech dětech vypadá nejlépe, co kdy vypadala. Jste nejkrásnější, co jste kdy byla. Poprvé spokojená, nádherná matka a žena,“ naznačila fanynka.

Trable před dovolenou

Před odjezdem na dovolenou to ale Hanychová neměla vůbec jednoduché. Třetí miminko Rozárka jí dávala pěkně zabrat, a proto se modelka rozhodla, že už další děti nechce. Přitom ještě nedávno v rozhovoru pro eXtra.cz básnila o čtyřech až pěti dětech. „Já bych před svatbou chtěla ještě čtvrtý dítě,“ nechala se slyšet Agáta. Celý rozhovor si můžete poslechnout výše.

Ale přes veškerou únavu a útrapy mateřství Agáta vypadá prostě skvěle. Velkou zásluhu má také její partner Jaromír, který pro ni dělá první poslední. O děti se klidně postará sám, a tak si influencerka stihne užít i trochu toho času pro sebe.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy