Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Jaromíra Soukupa dostává jasnější obrysy: Zamilovaný pár odhalil detaily nového pořadu

Agáta Hanychová: Modelka s Jaromírem Soukupem představila detaily nového pořadu
Zdroj: se souhlasem Agáty Hanychové
+ Další 3 fotografie
televizní show
Jaromír Soukup (53) s Agátou Hanychovou (37) v živém přenosu na svém Instagramu prozradili další detaily svého připravovaného pořadu Agáta Jaromíra Soukupa. Pořad nebude mít připravený scénář a počítá i se zapojením diváků.

Dlouho očekávaný pořad Agáta Jaromíra Soukupa už začíná nabírat jasnějších obrysů. Detaily představilo v živém vysílání na Instagramu samotné duo - Agáta Hanychová a Jaromír Soukup. Podle Soukupa půjde o žánr zvaný scripted reality, což je něco mez reality show a pořadem s daným scénářem.

Agáta: Já to číst nebudu

Tradiční scénář však pořad mít nebude. Každá epizoda bude mít pouze dopředu připravenou skladbu toho, o čem se bude vysílat. „Scénář je proto, že se to ten herec musí naučit. Já nevím, jak jste se dlouho učili třeba na zkoušku z biologie nebo z dějepisu, ale nějaký čas to zabere,“ uvedl Soukup s tím, že jelikož půjde v pořadu o aktuální témata, nebyl by na detailnější přípravu čas.

Pár nepočítá ani se čtecím zařízením na place. „Já jsem dyslektik a dysgrafik, já to fakt číst nebudu,“ má jasno Agáta, která zároveň řekla, že není herečka, a proto nemá v plánu hrát nikoho jiného než samu sebe.

„V našem případě je to tak, že já ji mám rád a ona mě nemá ráda, a o tom to celé bude,“ řekl s žertem Soukup, který tak možná nevědomky odhalil, že v pořadu se bude řešit i jejich milostný vztah.

Diváci se budou moci zapojit

V neposlední řadě počítá zamilovaný pár s tím, že do své show zapojí i diváky. A to tím způsobem, že před každým dílem pověsí na sociální sítě příspěvek k určitému tématu a diváci následně budou moci psát v diskusi své dotazy, na které pak společné odpoví.

Pořad jménem Agáta Jaromíra Soukupa se bude vysílat v televizi Barrandov vždy v pondělí, úterý a středu od 21:30. A proč zvolila dvojice tento název? To nám před časem prozradila sama Agáta.Tento název jsem zaslechla, všimla jsem si, že nám tak lidé říkají. A tak jsem si i tento název prosadila. Říkám, že jestli máme mít show, tak se bude jmenovat takhle,“ řekla pro eXtra.cz modelka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy