Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smutné Vánoce Agáty Hanychové? Rodina odjede na hory bez ní, zachránit ji musí Dopita

+ Dalších 7 fotografií

Rodina herečky Veroniky Žilkové letos stráví Vánoce jinak, než tomu bylo v předchozích letech. Zatímco dosud se na Štědrý den vždy všichni členové sešli u jednoho stolu, letos stráví svátky bez Agáty. "Bude to hrozně smutný, protože máma odjíždí se všemi sourozenci kromě mě na hory," nechala se slyšet někdejší modelka v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Početná rodina herečky Veroniky Žilkové letos stráví vánoční svátky společně na horách, Agáta Hanychová se však tento rok rodinného programu nezúčastní. Dosud přitom Štědrý den vždy trávila spolu s maminkou, sestrou a dvěma bratry. Jak to, že letos udělají výjimku?

"Bude to hrozně smutný, protože máma odjíždí se všemi sourozenci kromě mě na hory. Mě nikdo nepozval," řekla Agáta v rozhovoru pro eXtra.cz. Samozřejmě šlo humor, jak už bývá u influencerky zvykem. Zastihli jsme ji na opening party pražského podniku Casablanca Sky Bar, kam někdejší modelka dorazila společně se sestrou Kordulou. A právě ona uvedla pravý důvod, proč Vánoce nestráví společně. "Agátka má svoji rodinu," zareagovala osmnáctiletá dívka.

Zatímco zbytek rodiny vyrazí na hory, Agáta zůstane doma se svým partnerem Mirkem Dopitou, synem Kryšpínem a dcerami Miou a Rozárkou.


Poprvé společně na večírku

Stalo se tak vůbec poprvé, že se Agáta a Kordula společně ukázaly na večírku. "Já jsem poprvé se ségrou večer venku. Já si to užívám, jsem její osobní řidič," směje se starší ze sester. "Chtěla jsem jít v minisukni a jehlách, a pak jsem si řekla, že jdu se ségrou a že to bude vypadat, že si hraju na to, že je mi také 18. Takže já jsem se oblékla jako dospělá a budu se chovat jako dospělá," dodala Agáta. Celý rozhovor si můžete přehrát v náhledovém videu. A jak akce vypadala? Podívejte se v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy