Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová šílí z 64 kil: Ničíš mladým holkám život, zuří ženy

Agáta jde dle influencerů přes mrtvoly.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 6 fotografií
Problémy

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (36) si u svých followerů na Instagramu zase jednou pořádně zavařila. Psala opět rychleji, než myslela, a z příspěvku, který sdílela, šly její fanynky úplně do vrtule. Bývalá manželka herce Jakuba Prachaře (38) si totiž veřejně postěžovala na svou váhu. 

Nadváha?

Ne každá žena je sama se sebou stoprocentně spokojená, zvlášť když se jedná o její postavu. Když si stoupneme před zrcadlo, vždy se najde něco, na čem by se dalo zapracovat, nebo to ideálně rovnou odříznout. Agáta Hanychová není výjimkou a někdy by se prý nejraději neviděla.

"Ok, holky, vážím 64 kg a při mé výšce 178 cm mi všechny kolonky vyšly zelený. Spokojená? Nejsem," napsala Agáta na svůj Instagram k fotografii, na které stojí u lednice s váhou v ruce a obličejem zkřiveným v munchovském výkřiku.

"Měla jsem teď komplikované období a jsem ráda, že tahle váha mi měří naprosto vše. 64 je pro mě šílený číslo, takže já jdu zkusit novou metodu. Vážit se každý den, cvičit víc, jíst míň, vykašlat se na vše kolem a soustředit se alespoň trochu sama na sebe," vysvětlila svým fanynkám, proč se sebou není spokojená a jak s "přebytečnými" kily zatočí. Její příspěvek samozřejmě nezůstal bez odezvy, a to i z řad známých osobností, které hubatou modelku sledují.

Slova o anorexii

Agátiny followerky její příspěvek nejen pobouřil, ale některé i pěkně vyděsil. Vzhledem k tomu, že ji sleduje celá řada mladých slečen, mohl by její naprosto neobjektivní pohled na ženskou postavu mít fatální následky.

"Doufám, že vás nesleduje moc mladých holek, protože tohle vážně není dobrý příklad. Měla byste se konečně naučit mít se ráda a nedělat takovéhle věci svému tělu ," napsala influencerce Dáša.

"Vážit se každý den, míň jíst a víc cvičit. Super návod pro mladý holky, aby si vytvořily nezdravý vztah k jídlu nebo nějakou poruchu příjmu potravy. Můžeš si zatleskat," přisadila si Andrea.

"Agáto, to, že se zoufale zaprodáváte každé spolupráci, je smutné, ale je to vaše věc. Víc smutné však je, že váš IG má nějaký dosah, a tenhle post je tak moc přes čáru, že si říkám, jestli vám to za to za každou cenu stojí. Máte nádhernou postavu se super váhou, chápu, že každý je vždy nespokojený, ale teď si vezměte, že vás sledují holky, co takhle nevypadají, samy se tím trápí a vy tu píšete něco o hubnutí, když to vlastně vůbec nepotřebujete. Jen kvůli reklamě," napsala další pohoršeně.

Komentář si neodpustila ani modelka Dominika Mesarošová (36): "Já mám výšku 174 centimetrů a váhu 60 kilogramů. Budu si tedy myslet, že mám těžké kosti."

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy