Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová si kopla do zadluženého Soukupa: Drsně se vysmála maléru TV Barrandov

Agáta Hanychová si kopla do zadluženého Soukupa: Vysmála se maléru TV Barrandov
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Se souhlasem Clash of the Stars
+ Další 4 fotografie
rýpanec

Televizní stanice TV Barrandov ve vlastnictví podnikatele Jaromíra Soukupa v noci na sobotu přerušila vysílání, na obrazovce byl pouze monoskop. Důvodem výpadku mělo být podle zjištění eXtra.cz odpojení od elektřiny kvůli nezaplaceným dluhům. Tuto skutečnost nenechala bez povšimnutí Soukupova ex Agáta Hanychová a pořádně si do něj rýpla.

TV Barrandov přestala na několik hodin vysílat. Kanály, spadající pod zadluženou společnost Empresa Media, již vlastní podnikatel Jaromír Soukup, přerušily přenos v noci z pátku na sobotu. Namísto pořadů se na obrazovkách objevil pouze monoskop.

Tato skutečnost kromě zájmu novinářů neunikla ani jeho bývalé partnerce Agátě Hanychové, se kterou má podnikatel nejen malou dcerku, ale po nedávném bouřlivém rozchodu také vztahy na bodu mrazu. A Agáta si neopomněla rýpnout. "Dneska je možná největší sledovanost," napsala na Instagramu pod snímkem, na kterém zachytila nefunkční kanál TV Barrandov.

Za odpojením Barrandova stojí dluhy

Podle informací eXtra.cz je důvodem odpojení televizní skupiny od elektřiny. Stalo se tak poté, co společnost mediálního magnáta skončila v exekuci, kvůli které má zablokované bankovní účty. "Elektřina byla odpojena v noci z pátku na sobotu po jednostranném kroku dodavatele. Ten koncem týdne oznámil, že při nezaplacení dlužné částky ve stanoveném termínu přeruší dodávky až o sobotní půlnoci," oznámila redakci výkonná ředitelka stanice Andrea Geyer. Vysílání nakonec bylo obnoveno v sobotu kolem 10. hodiny dopoledne.

Sám Soukup přitom ve vyjádření pro eXtra.cz mluvil o technických potížích. "Krátkodobý výpadek technického charakteru. Vysílání se postupně rozbíhá a v tuto chvíli běží," napsal podnikatel redakci eXtra.cz. Zda stojí za výpadkem výše zmíněné neplacení dluhů a následné odstavení od elektřiny, Soukup odmítl komentovat. "Bez komentáře. Vysílání běží a běžet bude. Technické problémy," tvrdil ještě pár minut předtím, než věc popsala výkonná ředitelka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy