Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová se po nečekané svatbě nezastavila. Místo líbánek plné pracovní nasazení. Je prý zavalená emaily

Agáta Hanychová je kočka.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 55 fotografií
práce

Vánoce a s nimi spojené prázdniny a oslavy konce roku 2023 jsou definitivně za námi. Do práce se musela pustit i influencerka Agáta Hanychová, která si na Instagramu postěžovala svým "holčičkám", že to vůbec nemá jednoduché.

Agáta se nezastaví

Nejen běžní smrtelníci, ale i známé tváře se musely s novým rokem opět pustit do práce. Nezahálí ani influencerka Agáta Hanychová, která má povinností nad hlavu. "Jestli si myslíte, že být influencerka, nebo jak se to jmenuje, to je příšernej název, je lehká práce, tak ne," posteskla si svým holčičkám na Instagramu Agáta. "Já už asi osm hodin dělám maily a asi se brzo zabiju," dodala a chytila se za hlavu.

Čerstvě vdaná Agáta Hanychová prožívá stejné pocity jako téměř každý pracující člověk. "Nic, já vím, že všichni pracujeme, ale mě to se*e," postěžovala si oblíbená česká influencerka a poslala svým sledujícím vzdušnou pusu. "Ale já vás miluju," vzkázala fanouškům.


Celá rodina asistuje

V dalším ze storíček ale přišla nová stížnost. "To je tak, když chcete pracovat, a všichni musí být v ložnici... všichni," řekla Hanychová a namířila kameru svého telefonu na nejstaršího syna Kryšpína, který se věšel na svého tátu Mirka Dopitu. Společnost jim samozřejmě dělala i malá Rozárka. Jediný, kdo v posteli chyběl, byla prostřední Mia, která je v tu dobu ve školce.

Konec roku 2023 byl pro bývalou modelku a trojnásobnou maminku opravdu bouřlivý. Nejen svým fanouškům totiž přichystala překvapení v podobě svatby, na níž nechyběla ani redakce eXtra.cz. Agáta se totiž nečekaně vdala za svého staronového partnera Mirka Dopitu, který je tatínkem jejího nejstaršího syna Kryšpína.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy