Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová řádí v plavkách: Tělíčko má jako lusk

Agáta Hanychová řádí v plavkách: Tělíčko má jako lusk
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové
+ Další 2 fotografie
Instanews

Modelka Agáta Hanychová (36) si užívala vody při wakesurfingu, herečka Aňa Geislerová (45) měla na počasí v Rakousku úplně jinou smůlu. Nikol Štíbrová (34) se zase vydala relaxovat do Pece pod Sněžkou.

Terezie Kovalová má super tělo

Nejkrásnější česká violoncellistka, Terezie Kovalová (31) odhodila svršky při příležitosti Mezinárodního dne ženského orgasmu. "Jestli nedokážeš nahmatat můj klitoris, jdi domů," stojí na Tereziiných kalhotkách. My dodáváme: Jestli po něm musí pátrat, ani ho nepouštěj přes práh!

Nikol Štíbrová u osudné chaty

Novopečená maminka Nikol Štíbrová (34) se i se svým Petrem vydala do Pece pod Sněžkou. "Jo Pec, to je naše srdcovka," dodal Petr LeitgebNejvíc komentářů ale sklidila chata za nimi, nejedna fanynka se pochlubila, že na ni občas jezdí.

Agáta Hanychová řádí na vodě

"Další moje osobní výzva splněna," připsala modelka Agáta Hanychová (36) pod video, na kterém se za zpěvu Beyoncé svlékla do plavek a vrhla se do vln. Wakesurf, baby!

Aňa Geislerová na koupačce

Česká herečka Aňa Geislerová (45) navštívila Altaussee v Rakousku. Přestože je srpen, nezdá se, že by léto v Rakousku bylo zrovna nejšťastnějším. "Následoval úprk do tepla" popsala herečka, která do vody statečně vlezla. Brr!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy