Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová promluvila o svatbě: Nikdy neříkej nikdy, culí se! Ale příjmení si nezmění

+ Dalších 8 fotografií

Influencerka Agáta Hanychová (37) a mediální magnát Jaromír Soukup (53) tvoří pár. Ačkoli se to všem může zdát podivné, je to skutečně tak. Po rozvodu s Jakubem Prachařem promluvila Agáta pro eXtra.cz o další svatbě a zmínila i to, zda by si nechala změnit příjmení na manželovo. Skončí to tak nakonec i se Soukupem?

Je to teprve pár dní, co praskla informace o tom, že spolu tvoří pár Jaromír Soukup a Agáta Hanychová. První informaci o tomto vzplanutí přineslo eXtra.cz. Ti dva budí obrovský zájem médií, protože zrovna je by dohromady tipoval málokdo.

Oba nyní společně tráví dovolenou v jeho luxusní vile ve Španělsku, jak před několika dny informoval web Super. Soukup tuto zemi dlouhodobě miluje a rád ji navštěvuje, není proto divu, že tam pozval právě svou vyvolenou Agátu.

Řeči o svatbě a změně příjmení

Protože jsou ti dva momentálně předmětem všeobecného zájmu, na povrch začínají vyplouvat staré rozhovory i fotografie. Agáta například po rozvodu s Jakubem Prachařem poskytla rozhovor pro eXtra.cz a v něm se vyjádřila, jestli by ještě někdy chtěla svatbu.

„Nikdy neříkej nikdy, ale jestli se budu někdy vdávat, určitě si nechám své příjmení,“ prozradila tehdy Agáta rozhodně. „Protože je s tím hodně práce to potom měnit,“ vysvětlila.

Uvažovala někdy nad tím, že by se stala Žilkovou? „Ne, nikdo z naší rodiny už se tak nejmenuje, tedy kromě mé babičky a tety. Ale máma je také Stropnická,“ řekla tehdy, což už po skandálních kopačkách od Stropnického těžko říct, zda platí. Pokud by se ale v budoucnu uskutečnila svatba se Soukupem, už nyní je jisté, že by si příjmení nechala a nestala by se z ní Agáta Soukupová. No... a nebo bude všechno jinak.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy