Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová opět pod palbou hejtů: Schytala to, že nechala Rózu koukat na televizi

Super figura.
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové.
+ Dalších 10 fotografií
televize

Influencerka Agáta Hanychová to nemá lehké. Ať udělá cokoliv, vždy se najdou mezi šťouralové, kteří si neodpustí negativní komentáře na její adresu. Tentokrát se partnerka Jaromíra Soukupa ocitla pod palbou hejtů, když na Instagramu ukázala, že nechává svou nejmladší ratolest koukat na televizi. 

Dítě u televize

Trojnásobná maminka Agáta Hanychová tráví dovolenou ve Španělsku. V domě jejího partnera, mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, si influencerka užívá prázdniny společně se svým nejstarším synem Kryšpínem a nejmladší dcerou Rozárkou, prostřední Mia za nimi dorazí, až se vrátí z dovolené se svým tatínkem Jakubem Prachařem.

„Je tady hrozný vedro, Róza se kouká na telku,“ přivítala se influencerka se svými holčičkami. Zasloužilé Instamatky se ale při pohledu na několikaměsíční miminko u televizní obrazovky začaly bouřit. „No já myslím, že se jí strašně zkazej oči,“ zareagovala Agáta ironicky na dotaz, jestli není ještě brzy na to, aby Rozárka seděla u televize. „Holky, já myslím, že těch 15 minut Duck TV ještě vůbec nikomu nic neudělalo,“ dodala Agáta.

Holčičky se bouří

Agátini sledující ale takový „prohřešek“ nenechali bez komentáře. „Vážně ji strčí před televizi. A to je rozvoj dítěte??? Smutný...“ napsala k příspěvku Uzlík123. Zaráží mě, že Rozárku necháváš koukat na telku,“ podivovala se michalcikovarudka.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou

Ne všechny maminky to vidí tak tragicky. „Tak snad na chvíli to nevadí a děti to berou jako hračku,“ podpořila Agátu její fanynka. Také koukáme na Duck TV (skoro 5 měsíční holčička),“ přidala se janahackovani.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy