Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Agáta Hanychová o výchově dětí: Pro ránu nejde daleko? Pár na zadek je podle ní cajk

Agáta Hanychová dá občas dětem na zadek
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 2 fotografie
Drsné přiznání

Agáta Hanychová (36) v poslední době plní články v médiích zejména svými vztahovými eskapádami. Poté, co se rozešla se svým posledním přítelem Jiřím Hellerem, odpovídala v Instastories na otázky zvídavých fanoušků. Kromě jiného došlo i na výchovu dětí. Svou odpovědí fanoušky šokovala!


Když musíš, tak musíš

Kontroverzní influencerka Agáta Hanychová má mezi svými fanoušky i mnoho haterů, kteří na ní teď asi nenechají nit suchou. Na svém Instagramu totiž přiznala, že co se výchovy dětí týče, nejde pro ránu daleko. A když její ratolesti Mia (4) a Kryšpín (10) zlobí, musí se občas uchýlit i k fyzickému trestu. Na otázku, zda dala někdy dětem na zadek, bez vytáček odpověděla: „Jo, a myslím si, že je to naprosto v pořádku. Dnešní výchova dětí, kdy jim člověk pořád něco vysvětluje, je super, ale někdy to prostě nefunguje.“ Necháme se tedy překvapit, jaká lavina se na ni sesype, až si její příspěvek poslechnou ostatní matky. Doufáme, že po tomto svérázném přiznání u Agáty doma nezazvoní sociálka!

A co tatínkové?

Agáta po rozvodu vystřídala řadu partnerů, kvůli čemuž si z ní utahují nejen její followeři, ale často si do ní šťouchne i její exmanžel Jakub Prachař (38). Jestli oblíbený herec a moderátor, který momentálně randí se svou hereckou kolegyní Sarou Sandevou (24), taky občas dá malé Mie na zadek, si vůbec netroufáme spekulovat. Stejně tak si nedovedeme představit, že by Kryšpína trestal jeho otec, bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (37), to by chudáka kluka asi přerazil vejpůl.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy