Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychová po nečekané svatbě promluvila o dalším dítěti. Nikdy, ale znáte mě, vtipkuje a už počítá rodičovskou

To byl polibek.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 7 fotografií
děti

Tvrdila, že už se znovu vdávat nebude, ale opak se stal pravdou. Agáta Hanychová je nevyzpytatelná. Nastane stejná situace i s dalším přírůstkem do rodiny, ačkoli se úspěšná influencerka nechala slyšet, že další dítě už mít rozhodně nikdy nebude? Jak sama přiznala na sociálních sítích, u ní člověk opravdu nikdy neví. 

U Agáty Hanychové mají fanoušci zaručenou jistotu, že je vždy dokáže překvapit. V posledních dnech ji po svatbě s Mirkem Dopitou zaplavili fanoušci dotazy, zda náhodou není těhotná. Ačkoli momentálně další přírůstek do rodiny není na pořadu dne, jak přiznala na sociálních sítích, u ní to s jistotou nelze nikdy vyloučit.


"Nikdy, ale znáte mě," reaguje s humorem na dotaz, zda si s Mirkem pořídí další dítě. Další benefit v rozšíření rodiny spatřuje i v rodičovském příspěvku, který se pro děti narozené v lednu 2024 a později zvedá o 50 000 Kč. "No, to je k zamyšlení," popichuje svou drahou polovičku.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou a Mirkem po slavnostním obřadu.


Agáta Hanychová o dalším dítěti vtipkuje

Hanychová je se třemi dětmi v jednom kole, nestíhá pomalu ani spát a čas sama na sebe také nemá. I tak ji humor stále neopouští, a proto ji většina jejích sledujících obdivuje. "Když máš tři děti, tak ani nepřemýšlíš, zda něco zvládáš. Prostě se snažíš přežít," vyprávěla s humorem na svém Instagramu.


Že dítě sice neplánují, ale jeden zároveň nikdy neví, to zmínila i v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz přímo na jejich veselce. "Snad ne, nevím o tom. Stoprocentně nebudu dneska," reagovala na dotaz, zda náhodou není těhotná. "Kdyžtak až zítra," přidal se i Mirek, který má děti rád a časem by se třeba nebránil ani dalšímu. "Já vždycky chci dítě, ale určitě to neplánujeme," dodává. "Uvidíme, teď to ale není na pořadu dne," vysvětlila Agáta.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy