Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Hanychová a její nejžhavější snímky: Před Soukupem se uměla pořádně odvázat

Agáta se odvážných fotek nikdy nebála.
Zdroj: Jaroslav Urban - vydáno se souhlasem
+ Dalších 18 fotografií
sexy fotky

Ikona českého showbyznysu a čerstvá trojnásobná maminka Agáta Hanychová slaví 38. narozeniny. Ačkoli teď po porodu dcery Rozárky, kterou má se svým současným partnerem Jaromírem Soukupem (54), řeší úplně jiné starosti, mezi jedny z jejích nejoblíbenějších činností patřilo – a dosud patří – odhalování jejích ženských předností. Nikdy se přitom nebála před objektivy ukázat i intimnější části svého těla, což je patrné už z jejího Instagramu.

Agáta Hanychová se ráda fotí nahá i během těhotenství – naposledy před měsícem, když ještě v břiše nosila malou Rozárku, jejímž otcem je Jaromír SoukupSnímky zachycující influencerku v osmém měsíci těhotenství ale nafotila i před 12 lety, kdy čekala své první dítě – syna Kryšpína. Z manželství s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem (39) má ještě dceru Miu.

Divoké doby

Proslulá rebelka má na svém kontě pěkně žhavé fotografie a byly časy, kdy každá návštěva večírku předznamenávala další přírůstek do její odvážné fotogalerie! Sexy fotkami zkrátka vždy ráda provokovala.

Na svém Instagramu už ale Agáta dávno nedráždí fantazii mužů, ty časy jsou víceméně pryč. Nyní se se svými fanoušky dělí o zážitky a zkušenosti z mateřství a výchovy dětí. Ráda také ukazuje momentky z cestování a odpočinku v různých destinacích a ty časy určitě znovu přijdou zase za pár týdnů až měsíců, jen co malá Róza trochu poporoste.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy