Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adrianu z Love Islandu bombardují stovky nenávistných zpráv. Je to strašný šok, zoufá si

+ Dalších 12 fotografií

Návrat Adriany domů po dlouhých měsících ve vile lásky se rozhodně nedá počítat mezi ty nejšťastnější. Půvabná blondýnka prožívá po konci v Love Islandu těžké chvilky. Ve vile totiž vyměnila miláčka diváků Lua za Olivera a společně se tak stali nejméně oblíbeným párem. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, denně jí chodí stovky zpráv. 

Adriana Brabencová odcházela z Love Islandu jako velmi neoblíbená účastnice. Diváci ostře zkritizovali její krok, kdy vyměnila Lua za Olivera. Po návratu se jí tak dostalo tvrdé facky v podobě neutuchající kritiky a hejtu. O tom, jak to zvládá, se rozpovídala v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz.

"Byl to strašný šok. Ale už to nějak zvládám," říká. "Abych pravdu řekla, já ty komentáře už nečtu, protože vím, kolik je tam zla, a snažím se to brát trochu s nadhledem," vysvětluje. Nad kritikou, která se na ni snese po návratu, ve vile nepřemýšlela. "Tam vypadá všechno jinak," přiznává.


"Mně aktuálně chodí stovky a stovky zpráv. Musím se s tím vším nějak vypořádat," přiznává s tím, že návrat pro ni není skutečně jednoduchý. Ohledně svého působení v Love Islandu hovoří poměrně skepticky. "Můžu si sice sypat zpětně popel na hlavu, ale čas se vrátit nedá. Já nevím, těžko říci. Asi bych neudělala nic jinak," říká velmi nejistě.

Adriana o vztahu s Oliverem mlží

S Luem, se kterým tvořila pár od prvních dní, byli zpočátku jasnými favority na vítězství. Co se vlastně pokazilo? "Ono to fakt pohádkové bylo, ale posledních pár dní jsme řešili trable, se kterými nešlo hýbat. Dopadlo to bohužel tak, jak to dopadlo," popisuje. S Luem už se po natáčení zkontaktovali a vše si vyříkali.


U Olivera našla údajně to, co jí u Lua chybělo. "Hodně konverzace, hodně komunikace a hodně společného humoru. V tomhle mi zkrátka sedl více," vysvětluje. O tom, zda spolu budou i v reálném životě, vytrvale mlží. "To už si nechám pro sebe," říká rázně.

Navzdory nespočtu nenávistných komentářů své účasti v reality show rozhodně nelituje. "To, že jsem tam šla, bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí, jaké jsem kdy mohla udělat. Ačkoli to dopadlo tak, jak to dopadlo, tak ty zkušenosti, zážitky a přátele, to už mi nikdo nevezme," zakončuje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy