Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adri z Love Islandu jde přes mrtvoly: Po Luovi odkopla i Olivera, ten čeká, jestli se nerozmyslí

Oliver si vybral vysněnou Adrianu.
Zdroj: Se souhlasem Televize Nova
+ Dalších 7 fotografií
Rozhovor

Reality show Love Island 2023 je u konce a všechna srdíčka jsou již zpátky ve svých domovech. Mnohé fanoušky zajímá, jak to mají páry po návratu do Česka. A tématem číslo jedna byla především dvojice Oliver a Adriana. "Neměl jsem dlouhou dobu jasno, ale teď je to tak, že spolu nejsme. Ten krok zpátky udělala ona. Já jsem pořád na takovým místě, kdy čekám, jestli se to nějak změní," prozradil model, který divákům připomínal Leonarda DiCapria zamlada. Je nyní otevřený novému vztahu? 

Když se Oliver Průcha objevil jako bombshell v letošní, již uplynulé, sérii reality show Love Island, vyvolal rozruch. A to nejen mezi samotnými účastníky, ale i mezi diváky pořadu. Mladý model totiž mnohým připomínal mladší verzi amerického herce a sexsymbolu Leonarda DiCapria, přičemž Oliver si tak získal především pozornost a srdce dívčího publika.

Veškeré sympatie však velmi náhle ztratil. Dočkal se nálepky "podrazáka", když přebral Luovi jeho Adrianu. Krátce poté, co se Oliver dal s Adrianou dohromady, byl pár ze soutěže vyřazen. Dvojice se v Česku příliš vřelého přivítání nedočkala. I když oba dva své jednání po návratu domů náležitě obhájili, i tak se hrdličky dočkaly nekompromisní kritiky. A právě to nejspíše stojí za tím, proč se jejich vztah rozpadl. Nejen o tom se Oliver rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz.


Nejsme spolu, říká Oliver. Krok zpátky udělala Adriana

Oliver se rozpovídal o tom, jak to tedy nyní mezi ním a Adrianou je. "Přece jenom, neměl jsem dlouhou dobu jasno a nechtěl jsem dělat úplně závěry. Ale nyní je to tak, že spolu nejsme. Ten krok zpátky udělala ona - asi na základě nátlaku zvenčí, který na ni působí celou dobu. Já jsem pořád na takovém místě, kdy čekám, jestli se to změní, nebo ne," prozradil.

Oliver Průcha v pořadu Extra Host


Na Adrianu stále čeká. Říká však, že ani on není bezedný. "Zatím ještě ano, ale samozřejmě nejsem bezedný. Teď čekat chci, za mě je to holka, za kterou stojí bojovat. Jsem tomu otevřený, nikdo jiný mě moc nezajímá, ale přece jen je to těžký i pro ni. Může přijít ten moment, kdy mě už taky nebude bavit čekat," dodal. Rozhovor nám poskytl na Love Island party v pražském Duplexu.


Single life si příliš neužívá

V tenhle moment je Oliver tedy single. Je případně otevřený novému vztahu? A jak nakládá se zvýšeným zájmem ze stran dívek? "Popravdě to ani není tak moc. Nějaké holky mi píšou, ale určitě tomu teď nejsem otevřený. Nikam bych nešel s někým novým," říká. Momentálně se soustředí spíše na svoji modelingovou kariéru a jak prozradil, v blízké době ho nejspíše čeká pracovní cesta do Ameriky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy