Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adéla v Survivoru tajila vážné zranění. Po bolestivé ráně do hlavy nesla nepříjemné následky

+ Dalších 27 fotografií

Ve druhém dílu reality show Survivor si nešlo nevšimnout, že první odpadlík Adéla Krejdlová (22) během hry ošklivě spadla ze sudu. Nikde předtím o tom nemluvila, rozpovídala se až v pořadu eXtra Host, kde zmínila detaily svého zranění. Podle svých slov utrpěla malý otřes mozku.

Adéla Krejdlová byla první účastnice, která ze soutěže vypadla a z ostrova se poroučela zpátky domů. V kolektivu měla od začátku terč na zádech. K jejímu konci v Survivoru přispěl také pád z vrtkavého barelu, k němuž došlo během hry. Podle jejích slov to byl kámen úrazu. A to doslova. Zpěvačka se během karambolu zranila.


Podle zpěvačky za to mohl déšť a neustálé vlhko. "Mně neuschnula ani sportovní podprsenka nebo plavky. Takže si myslím, že ten pád byl samozřejmě daný tím, že jsem měla mokré boty a snažila jsem se přes ty barely běžet co nejrychleji. Ten poslední barel se vlastně už kýval, když ho Mikýř postavil. No a já jsem o ten sud zavadila a už jsem zády a hlavou letěla na zem," promluvila Krejdlová v pořadu eXtra Host o klíčovém okamžiku, který ji pravděpodobně stál účast v reality show. Přivodila si totiž nepříjemné zranění.

Zřejmě prodělala menší otřes mozku

O své bolesti se ale rozhodla na ostrově nemluvit. "To beru jako jednu z mých větších chyb, že jsem to nikomu neřekla. Byl to největší psychický zlom. Když jsem spadla, tak samozřejmě první věc, co vás napadne, když na vás míří kamery, máte adrenalin, všechno, zkrátka zvednete se a běžíte dál. Nechtěla jsem tam volat medika a zastavit celou hru," popisovala dále tmavovláska, která to ale zřejmě měla udělat, protože ostatní by se mohli slitovat.


Nikdy předtím se totiž nesetkala s otřesem mozku, nyní si však myslela, že ho skutečně má. "Já vím, že jsem se bouchla do hrany té dřevěné desky, a vzhledem k tomu, když jsem se zvedla a viděla jsem černé tečky před sebou, tak jsem se cítila, jako bych vypila flašku vodky," dodala Adéla Krejdlová, která v duelu prohrála s Martinem Mikyskou.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy