Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podivný byznys Adama z Love Islandu: Za nemalé peníze nabízí svůj kratičký pozdrav

Adam Sedro tvořil pár s Venis Dao.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 6 fotografií
DRAHÝ ČAS

Reality show Love Island si každý rok získává více a více fanoušků. Proto není divu, že soutěžící po skončení show ze své rychle nabyté slávy těží co nejvíce. Jako například partner krásky Venis Dao, Adam Sedro. Ten začal na webových stránkách prodávat své videopozdravy. A zdá se, že si svého času Adam váží víc než kdejaký herec. Cena za 15vteřinové video není totiž vůbec nízká. 

Teprve nedávno skončila třetí řada oblíbené reality show Love Island, kde jedním z finálových párů byla Venis Dao a krasavec Adam Sedro. Výhra ovšem nepřišla, jelikož fanoušci jejich vztah neměli za opravdový. Adam se totiž vyjádřil ke vztahu s Venis ještě v show, kdy říkal, že po skončení to spolu ukončí.

Čas jsou peníze

Nyní se místo výhry dvou milionů korun pár živí sociálními sítěmi a Adam se zřejmě rozhodl i podnikat. Na svých webových stránkách totiž nabízí svůj videopozdrav, který trvá pouze patnáct vteřin. „Adamův personalizovaný videopozdrav je ideálním způsobem, jak poslat jedinečné a upravené odkazy na jakoukoliv příležitost,“ píše Adam na webu.

A jeho čas je mu zřejmě opravdu drahý, a to i přesto, že Sedro se proslavil pouze působením v reality show. Za video si totiž bere skoro 500 korun. „V této službě můžete poskytnout vlastní scénář, který Adam použije na vytvoření osobního videopozdravu, abysme garantovali, že bude video přesně podle vašich představ," dodává.

Dejdar již nápad předběhl

Podobný nápad, jak jsme již psali, měl i oblíbený herec Martin Dejdar. Ten nabízel v projektu s názvem Přání pro tebe fanouškům za poplatek 1 500 korun audiopřání a za 2 500 korun videopřání od jejich oblíbených umělců.

Rozhovor s Venis Dao a Adamem Sedrem:

Ovšem na tento projekt se snesla vlna kritiky poté, co dala najevo svou nelibost herečka Nikol Leitgeb, jež tento přivýdělek některých svých kolegů nazvala zhýralostí. Dejdar tak Přání pro tebe okamžitě ukončil. Pokud se i obdivovanému herci dostane za tuto skutečnost kritiky, můžeme očekávat, jaké reakce  vyvolá se svou novinkou u fanoušků Sedro.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy