Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

51 let! Tolik už je Lukovi Perrymu, představiteli Dylana z Beverly Hills 90210!

51 let! Tolik už je Lukovi Perrymu, představiteli Dylana z Beverly Hills 90210!
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Luke Perry dnes slaví 51. narozeniny. Představitel neodolatelného Dylana McKaye je dnes k nepoznání. Dříve fanynkami obletovaný hezoun je teď vrásčitý a zarostlý taťka, po kterém ani nikdo neštěkne.

Svou slávu si vydobyl díky seriálu Beverly Hills 90210. Rebel hezoun mohl mít jakoukoliv fanynku, na kterou si jen mohl vzpomenout. V devadesátých letech byl ikonou a idolem krásy v Americe, ale tím to také skončilo. Mohli jsme ho sice ještě vidět ve filmu Pátý element v roce 1997 s Millou Jovovich, ale takové množství slávy, kterému se těšil dříve, už nikdy nepřišlo.

Od té doby účinkuje spíše v menších televizních seriálech, kde si ho málokdo spojí s postavou lamače srdcí Dylana McKaye. Dnes už je z něho zarostlý padesátník, který působí více jako drsoň než jako notorický svůdník.

V roce 2005 se umístil na 6. místě v žebříčku Největší televizní idol náctiletých diváků, ale už dávno se rozhodl spíše pro rodinný a spořádaný život. 10 let byl ženatý s Rachel Sharp, se kterou se později rozvedl. Luke Perry má 2 děti. Syna Jacka (19) a dceru Sophii (16).

Sám herec už o seriálu Beverly Hills nechce ani slyšet. Všechno, co je se seriálem spojené, už hodil za hlavu a chce žít svým životem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy