Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

15 fotek žhavé Saweetie: Málokdo ví, že pochází ze slavné rodiny

Saweetie: Věděli jste, že rapperka pochází ze slavné rodiny?
Zdroj: Instagram Saweetie
+ Dalších 11 fotografií
Sexy galerie

Saweetie (28) je rapperka, jejíž sláva roste závratnou rychlostí. Kráska pochází ze slavné rodiny, přesto se rozhodla proslavit bez pomoci ostatních. V článku se dozvíte, co jste o krásce dosud ani netušili. Kromě toho se můžete pokochat jejími sexy snímky v k prasknutí naplněné galerii.

Saweetie má slávu v rodině

Saweetie (28) je americká rapperka, jejíž popularita roste závratnou rychlostí. Narodila se jako Diamanté Quiava Valentin Harper a pochází ze slavné rodiny. Její strýc je hudebník MC Hammer, známý svou ikonickou písní U Can't Touch This. Sestřenice Saweetie je herečka Gabrielle Union s haitskými kořeny, její bratranec se zase živí jako hudební producent.

Tatínek je Američan s africkými kořeny, populární hráč amerického fotbalu, maminka má čínsko-filipínské kořeny a sama se v mládí věnovala hudbě. Přesto se Saweetie rozhodla prosadit sama bez pomoci kohokoli z rodiny. Nechtěla žít ve stínu slávy někoho jiného.

Proslavil ji Instagram, pracovala ve striptýzovém baru

Hudbu začala psát už ve třinácti letech, na budování hudební kariéry se ale začala soustředit až po úspěšném absolvování univerzity. Diamanté si zvolila svůj pseudonym podle přezdívky, kterou ji oslovovala babička. Než se stala slavnou, pracovala v obchodu s čepicemi a jako servírka ve striptýzovém klubu. Proslavil ji vlastně Instagram, kam svoje rapy původně nahrávala. Jejím partnerem byl rapper Quavo, který ale zpěvačku podváděl.

Saweetie je neskutečně úspěšná i na sociálních sítích, díky kterým se ve výsledku dostala na první příčky hitparád. Jen na Instagramu ji sleduje skoro třináct milionů fanoušků ze všech koutů světa.

Mrkněte na rajcovní fotky Saweetie do galerie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy