Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

13 koupelen, 7 ložnic, 770 milionů: Justin Timberlake prodává své luxusní sídlo snů

Justin Timberlake prodává svou luxusní vilu: 13 koupelen, 7 ložnic
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
Takhle žije!

Zpěvák Justin Timberlake (40) prodává své luxusní hnízdečko lásky. Pokud máte tedy kolem 800 milionů korun nazbyt, rozhodně si jeho nabídku prohlédněte. Vila v L.A. se pyšní třinácti koupelnami, soukromým kinem, bazénem monstrózních rozměrů i skvostným domkem pro hosty. Jak se vám líbí?

Vila za všechny peníze

Zpěvák Justin Timberlake (40), který se proslavil díky hudební skupině 'N Sync, chce říct Bye bye bye své luxusní vile v americkém Los Angeles. Tam žil s modelkou Jessicou Biel (39). JT a JB ale vůbec netroškaří. Za dům si žádají 35 milionů dolarů, což je v přepočtu asi 770 millionů korun. Justin přitom nemovitost koupil už v roce 2002, kdy jej vyšla na "pouhých" 8,3 milionu dolarů, tedy zhruba 176 milionů korun. Ach ta inflace!

7 ložnic, 13 koupelen

Tak či tak, jednalo se o úžasnou investici. Justin totiž celý dům kompletně překopal, nechal si na pozemku vystavět monstrózní bazén a založil v něm s Jessicou rodinu. Vila se nachází na obřím pozemku, pyšní se sedmi ložnicemi a třinácti koupelnami. Novým majitelům bude k dispozici i soukromé kino, osobní tělocvična, osvětlený tenisový kurt, úžasně vybavená kuchyně a domek pro hosty.

Dům má navíc i slavnou minulost. Ještě před zpěvákem jej vlastnil filmový herec Errol Flynn, který si zahrál třeba v Sedmé kavalérii nebo Cestě do Santa Fe. Pokud se zpěvákovi podaří pozemek za přemrštěný peníz prodat, vydělá na tom v přepočtu kolem 400 milionů korun... a to se vyplatí.

Justin navíc vlastní majetek po celých USA. V New Yorku si zařídil luxusní střešní byt, domy má ale i v Tennessee nebo Montaně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy