Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vykastrovat a vrátit do Egypta! Hromadné zneužití třináctileté dívky migranty rozzuřilo Itálii

K úděsnému sexuálnímu útoku došlo na těchto toaletách
Zdroj: Profimedia
Kastrace

V Katánii, hlavním městě Sicílie, došlo k hrůznému činu. Teprve třináctiletou dívku pohlavně zneužilo sedm Egypťanů na veřejných toaletách v parku Villa Bellini. Celému incidentu musel přihlížet její sedmnáctiletý přítel. Podle informací webu Daily Mail nyní italský vicepremiér požaduje, aby byla na útočnících vykonána chemická kastrace. 

Italský vicepremiér Matteo Salvini řekl, že „dívka byla znásilněna gangem sedmi Egypťanů,“ a že „existuje jen jeden lék, a to je chemická kastrace.“ Jeho strana Lega tento návrh brzy předloží, jak píše Daily Mail.

Kastrace pro pachatele

S návrhem souhlasí i další členka jeho strany, europoslankyně Annalisa Tardino, která dodala: „Jsme rozhodnuti, že chemická kastrace je potřebná pro násilníky a pedofily a také doživotní vězení za podobné případy.“ Zároveň žádá o okamžité navrácení mužů zpátky do Egypta.

Teprve třináctiletá dívka byla dne 30. ledna kolem 19:30 hodin sexuálně napadena v parku Villa Bellini v hlavním městě Sicílie Katánii. Dívka byla na procházce se svým sedmnáctiletým přítelem, když je zastavila skupina mladých egyptských mužů ve věku 15 až 19 let. Ti následně pár donutili jít na veřejné toalety, kde jedni drželi jejího přítele, zatímco dívku další dva znásilnili.

Smutné svědectví

„Šli jsme v klidu parkem, když nás obklíčili. Nejdříve mě začali osahávat, tak jsem jim řekla, ať mě nechají být. I můj přítel jim to řekl, a to opakovaně. Pak jsme se pokusili utéct, ale chytili nás. Dva mě chytili, ostatní popadli mého přítele. Odtáhli nás na veřejné záchodky. Byla to noční můra. Byly prázdné. Křičela jsem: Pusťte mě, prosím vás, moc prosím, neubližujte mi," vypověděla dál znásilněná dívka, která předtím ještě nikdy neměla pohlavní styk. Celý incident prý trval půl hodiny, než se dvojici podařilo osvobodit a utéct.

Pachatele se nakonec podařilo dopadnout. Web La Republica uvádí, že sedm podezřelých mužů, z toho tři nezletilí, vstoupili na území Itálie nelegálně, a to mezi listopadem 2021 a březnem 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy