Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poznáte ho na videu? Dívka se zabila skokem z paneláku, muž lhostejně prošel kolem jejího těla

+ Další 3 fotografie

Začátkem března se mladá žena rozhodla vzít si život skokem z panelového domu. Svým zraněním nakonec podlehla. Kolem šel svědek incidentu, který viditelné a bezvládné tělo minul, přestože ho zcela jasně viděl, jak jde poznat z kamerového záznamu, který nyní zveřejnila Policie ČR na svých stránkách. Policisté žádají o pomoc, zda někdo svědka nepozná. 

Hrozný incident se stal 5. března v ulici Vratislavská v Praze, kdy velmi mladá žena spáchala sebevraždu skokem z nejvyššího patra paneláku. Kriminalisté pátrají po neznámém muži, který byl v ten moment na místě a nehybné tělo na chodníku ignoroval. Bez sebemenšího zájmu a bez mrknutí oka prošel kolem mrtvé dívky, jak jde vidět z kamerových záznamů od Policie ČR.

Při prověřování tragické události kriminalisté zajistili videozáznam kamery umístěné nad vchodem zmíněného paneláku, která zachycuje schody a chodník.


"V rámci prověřování skutku zajistili kriminalisté kamerové záznamy, na kterých je zachycen neznámý muž, jak prochází na chodníku kolem těla poškozené. Detektivové by ho potřebovali vyslechnout, jelikož je patrně jediným svědkem, který by mohl poskytnout doplňující informace, jež by pomohly tuto tragédii objasnit," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

V případě, že jste svědka ze záznamu poznali, kontaktujte linku 158. Dívka nakonec svým zraněním na místě podlehla.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy