Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otřesná vražda v Rusku: Muž zmlátil kamaráda kvůli sporu o Ukrajinu, ústy a řitním otvorem do něj nalil montážní pěnu

Vražda v Rusku: Muž zmlátil kamaráda kvůli sporu o Ukrajinu a nalil do něj montážní pěnu
Zdroj: Pixabay
rusko

Spor o válku na Ukrajině skončil smrtí pro jednoho ze dvou kamarádů v Moskvě. Jeden z mužů měl druhého kvůli jeho názorům nejprve surově zmlátit a pak do něj nalít montážní pěnu. Vše se podle ukrajinského portálu Telegraf odehrálo ve sklepě nábytkářské firmy. Policie už s agresorem zahájila trestní stíhání.

Moskevští policisté vyšetřují brutální vraždu, ve kterou vyústil spor dvou mužů ohledně války na Ukrajině. Děsivá událost se podle ukrajinského portálu Telegraf odehrála v jedné z kanceláří nábytkářské firmy na náměstí Taganskaja.

Jeden z mužů měl druhého nejprve zmlátit a následně do něj nalil montážní pěnu. Policie zahájila trestní stíhání a muže obvinila z vraždy.

Montážní pěnu mu nalil do krku i řitního otvoru

Oba muži měli 9. dubna celou noc pít alkohol ve sklepě nábytkářské firmy. Ráno se rozhovor stočil k válce na Ukrajině a mezi muži začala hádka, která přerostla v boj. Výsledkem bylo, že jednačtyřicetiletý muž popadl montážní pěnu a nalil ji do krku a řitního otvoru svého třicetiletého soka jménem Nikita. Muž na místě zemřel a nepomohla mu ani okamžitě přivolaná záchranná služba.

Strážci zákona podezřelého ihned zadrželi. Podle telegramového kanálu SHOT se ukázalo, že útočníkem je Alexander Smirnov. Muž je ženatý a má tři děti. Podle jeho manželky Alexander v posledních měsících hodně pil a dokonce ji i bil.

V předvečer vraždy měl Alexander zavolat své ženě, že si dá pivo a přijde domů, ale to se nestalo. Ráno 9. dubna zavolal, že zabil člověka a nyní „odchází na dlouhou dobu“. Žena mu nevěřila a myslela si, že blouzní pod vlivem alkoholu. Až když k ní dorazila policie, aby se vyptala na manžela, zjistila, že nelhal.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy